Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiecte în derulare la Primăria Sebeș: Centru multifuncțional pentru femeile agresate și birou unic de afaceri

Ziarul Unirea

Publicat

în

femeie agresataPrimăria municipiului Sebeș va înființa un centru multifuncțional pentru victimele violenței domestice. Potrivit reprezentanților instituției, decizia a fost luată deoarece în ultima perioadă s-a constatat o creștere a numărului de femei agresate de soți.

Am avut deja mai multe întâlniri cu unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în accesarea fondurilor europene, Gruia Bumbu, președintele Asociație Pakiv, cu care vom demara acest proiect dar și altele. Este vorba de o casă, compusă din  mai multe camere, unde, femeile agresate de soți vor putea să locuiască, până la soluționarea conflictelor. Vom crea în cadrul Primăriei și un birou unic de afaceri, care va sprijini și va rezolva rapid probleme cu care se confruntă  întreprinzătorii locali„, a precizat primarul Alexandru Dăncilă.

Acesta a mai anunțat că va fi inițiat și un proiect de dezvoltare a unui centru privind incluziunea comunității de rromi care, în Sebeș, numără peste 5.500 de suflete.

FOTO: Primăria Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Daia Română, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere montarea de camere video de supraveghere în diverse locații din zonă. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de creștere a securității și siguranței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea