Rămâi conectat

Politică Administrație

PROIECT: Sprijin de la Consiliul Local Alba Iulia pentru Asociația SM SPEROMAX

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală din Alba Iulia propune susținerea Asociației SM Speromax Alba prin realizarea unui parteneriat care să asigure finanțarea Centrului de informare și consiliere în scleroza multiplă.

Dacă aleșii locali vor aproba proiectul de hotărâre supus dezbaterii în ședința de miercuri, 30 aprilie a.c., din bugetul local se va acorda o sumă de până la 4.900 de lei, lunar, pe o perioadă de un an.

Centrul funcționează în spațiul situat pe str. Unirii din Alba Iulia, pus la dispoziție de CJ Alba și are în evidență 35 de persoane afectate de scleroza multiplă. Asociația SM SPEROMAX a solicitat sprijin precizând că, în prezent, costurile privind furnizarea serviciilor sunt sub standardele prevăzute de legislația în domeniu iar banii sunt necesari în principal pentru salarizarea personalului specializat.

Având în vedere evoluția bolii – aceasta nu se vindecă, perspectiva persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă este doar, încet și continuu, către imobilizarea la pat – prezența personalului specializat este foarte importantă iar consilierea bolnavilor și a membrilor familiilor este, de asemenea, deosebit de necesară”, precizează Dragos Zaharia, președintele asociației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea