Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiect de 10 milioane de euro pentru Aiud în pericol. Un consilier nu semnează actele de ședință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiect de 10 milioane de euro pentru Aiud în pericol pentru că Danciu Ionela Mariana (consilier local independent) nu vine să semneze actele de ședință

Cel mai ambițios și mai complex proiect pentru comunitate, transport public ecologic în municipiul Aiud, în cadrul POR 2014-2010, OS 3.2., vizează o investiție de 46 de milioane de lei în municipiul Aiud.

Acest proiect se află în acest moment în faza de evaluare, ADR Centru solicitându-ne clarificări. Pentru a putea răspunde acestor clarificări Consiliul Local al municipiului Aiud s-a întrunit vineri, 15 martie 2019, într-o ședință extraordinară. În vederea soluționării unor probleme de ordin tehnic, consilierii au votat două proiecte de hotărâre.

Așa cum cere legea, actele de ședință trebuie semnate de către Secretarul municipiului și de către președintele de ședință – în acest caz doamna Danciu Ionela Mariana, consilier local independent. Cu toate acestea, vineri, după ședință, doamna Danciu a fost de negăsit. Astfel, actele au rămas nesemnate, iar punerea în aplicare a hotărârilor este în acest moment blocată.

Problema este că, pentru a răspunde celor două clarificări pe proiect, cu termen 19 martie 2019, trebuie ca astăzi să lucrăm împreună cu Oficiul de Cadastru pentru finalizarea răspunsurilor. Nu putem face nimic până nu avem semnătura președintelui de ședință pe hotărâri. Riscăm să pierdem un proiect de 10 milioane de euro.

Pe această cale, facem încă un apel către consilierul local independent să lase deoparte agenda personală în interesul agendei publice și să își îndeplinească responsabilitățile pentru care a depus un jurământ cu celeritate.

Este spre binele comunității!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea