Proiect: 300.000 de lei din bugetul local pentru echipa de baschet ”Universitatea” Alba Iulia

Administrația locală dorește să susțină financiar și în acest an activitatea echipei de baschet ”Universitatea” Alba Iulia, alocând din bugetul local suma de 300.000 de lei. Finanțarea va fi supusă spre aprobare Consiliului Local în ședința din 30 mai a.c.

Clubul Sportiv ”Universitatea” din Alba Iulia a solicitat Primăriei municipiului să sprijine activităţile sportive de performanţă pentru pregătirea şi participarea la competiţiile naţionale şi internaţionale pe ramura sportivă baschet, conform calendarului sportiv al Federaţiei Române de Baschet şi FIBA Europe.

În acest moment echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia a câştigat Liga Europei Centrale la Baschet Feminin iar în campionatul intern echipa a terminat pe locul secund fiind calificată în play off”, a precizat reprezentantul clubului care a adăugat că suma necesară desfăşurării în bune condiţii a activităţilor sportive, până la sfârşitul sezonului din acest an, este de 600.000 lei.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

2 Comentarii

H 26 mai 2014 at 20:13

ba da multi bani mananca fetele astea si performanta aproape 0.locul 2 nu se tine minte in instorie ,doar locul unu.cate albaiulience sunt in lot?mai bine cu atatia bani faceti un strand modern,un parc industrial,un azil de batrani etc.ambitii tampite cu rezultate mediocre din bani publici.

stiu tot 27 mai 2014 at 23:41

Nu sunt albaiulience in loc…sunt straini doar …banii se mananca aiurea…stiu din surse sigure…poate afla odata, odata si finantatorii primaria alba si cj alba si se vor constitui parte civila …ha ha … mai cercetati ziarul unirea si vezi gasiiiiiii……..sau il intrebati pe MARELE BREAZ care FACE TOTUL…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...