Rămâi conectat

Curier Județean

Programul spectacolului de sâmbătă, din parcul Primăriei Sebeș. Când sosește Moș Crăciun și ce artiști îi vor colinda pe cei prezenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

mos-sebesPrimăria Municipiului Sebeș are plăcerea de a vă invita, sâmbătă, 17 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, în Parcul Primăriei, la întâlnirea cu Moș Crăciun, care va fi întâmpinat cu un concert extraordinar de colinde în aer liber.

Așa după cum a anunțat, Moș Crăciun va fi însoțit de două Crăciunițe vesele și împreună vor împărți dulciuri tuturor copiilor care vor fi prezenți la întâlnire.

De asemenea, pe scena montată în parc, se vor afla colindători dintre cei mai vestiți, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

Programul zilei de 17 decembrie este următorul:

Ora 17.00 – întâlnirea cu Moș Crăciun;

Program special pentru copii oferit de animatorii asociației Ping și Pong

La scena montată în parc, vor susține un program artistic:

Trupa pop-opera “DISTINTO”

Denisa Bărbat

Alina Secășean

Maria Filimon

Cătălin Hașa

Dorina Nariță

Gino

Formația Our Band

Cu siguranță, cei care vor vizita micul târg de Crăciun de la Sebeș vor avea parte de multe alte surprize, iar primarul Municipiului Sebeș, domnul Dorin Nistor, își exprimă speranța că acest eveniment va deveni o frumoasă tradiție pentru Sebeș. Primăria își propune ca, în fiecare an de acum înainte, Târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Reprezentanții primăriei Sebeș au ținut să transmită pe această cale mulţumiri tuturor partenerilor care le sunt alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii pentru prezenţa la evenimente.

”Sărbătorile de iarnă ne oferă fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti. Sărbători fericite, tuturor!”, a transmis Primăria Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. În următoarea etapa se va acoperi construcția, iar teracotele au fost înlocuite cu o centrală pe peleți. ”Colaborarea dintre primărie și școală este foarte importantă, astfel, în acești ani, am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea