Rămâi conectat

Curier Județean

Programul Național de Screening pentru cancerul de col uterin continuă în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicii de familie din județul Alba, înscriși în Programul Național de depistare precoce a cancerului de col uterin au mai primit 1.500 de formulare de trimitere la analize pentru femeile care doresc această testare gratuită.

Spital Alba Iulia02Coordonatorul programului, medicul Simona Butnariu a declarat că au fost primite toate formularele solicitate și că acestea pot fi deja ridicate.

De asemenea, coordonatorul programului a declarat că medicii de familie care doresc să se înscrie în program o mai pot face până la sfârșitul acestui an. Informații despre actele necesare la înscriere se găsesc pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

La Programul Național de Screening  pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin au acces gratuit toate femeile din județul Alba cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea