Rămâi conectat

Actualitate

Programul „Litoralul pentru toţi” vă trimite mai ieftin la mare

Alexandra Mates

Publicat

în

Meteorologii anunţă pentru luna septembrie o vreme la fel de frumoasă ca şi în celelalte luni ale verii. Aşadar cei ce aveţi concediu în această perioadă puteţi beneficia de sejururi mult mai ieftine la mare.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.), Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) şi patronatele de pe Litoral a lansat programul „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă 2012.

Potrivit comunicatului, tarifele pentru această ediţie (02.09 – 01.10. 2012 – sejur 6 nopţi/persoană) au rămas nemodificate faţă de ediţia precedentă, şi pornesc de la :

549 lei – Hotel 5 * cu mic dejun

439 lei – Hotel 4* cu mic dejun

379 lei – Hotel 3* cu mic dejun

279 lei – Hotel 2* cu mic dejun

240 lei – Hotel 3* fără mic dejun

209 lei – Hotel 2* fără mic dejun

179 lei – Hotel 1* fără mic dejun

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi / persoană pornesc de la:

695 lei : Hotel 3*

795 lei : Hotel 4*

895 lei : Hotel 5*

Aşa cum s-a procedat de fiecare dată, turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un VOUCHER DE ATRACŢII ( intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din Constanţa: Muzeul de Artă şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie). Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agenţie A.N.A.T. din ţară.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării:
„Programul “Litoralul pentru toţi” se afla la cea de-a 11 ediţie, fiind un program în care patronatele hoteliere şi cel al agenţilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor pe Litoralul Românesc şi în perioada de extrasezon. În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3500 de locuri dedicate programului. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne aşteptăm ca pentru această ediţie să avem în jur de 7000 de locuri disponibile . Prognoza meteo este favorabilă pentru toată perioada în care se va desfăşura acest program, deci, după foarte mulţi ani, avem un Sezon în care atingem aproape 5 luni de operare pe Litoralul Românesc !”

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT şi FPTR!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea