Rămâi conectat

Actualitate

Programul Anghel Saligny (PNDL3), adoptat de Guvern: „Ministrii USR PLUS nu au venit la ședința de guvern, deși sunt plătiți pentru asta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Programul Anghel Saligny (PNDL3), adoptat de Guvern: „Ministrii USR PLUS nu au venit la ședința de guvern, deși sunt plătiți pentru asta”

Primul ministru Florin Cîțu, a anunțat în cursul unei conferințe de presă de vineri, 3 septembrie, că guvernul a aprobat proiectul Anghel Saligny.

”Miniștrii USR PLUS nu au venit la ședința de guvern, deși sunt plătiți pentru asta, dar am avut cvorum și am aprobat ”Anghel Saligny”,a anunțat premierul Florin Cîțu la finalul ședinței de guvern.

Este un plan de investiții ce va fi colerat cu PNRR în câteva săpâmâni, a mai spus premierul.

”Suntem aici să lucrăm pentru români și aș vrea să știu de ce au lipsit azi”, a afirmat premierul întrebat despre faptul că membri USR PLUS au lipsit de la ședința de guvern.

De, asemenea, întrebat dacă îi va remania pe cei de USR PLUS, Cîțu a spus: Dacă vor înțelege până la urmă că interesele românilor…

”Ceea ce avem în program de investiţii se regăseşte în programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă. Deci este un plan de investiţii care a fost deja inclus sau ceea ce avem în acest plan de investiţii, proiectele sunt incluse deja în programul de guvernare. În câteva săptămâni avem PNRR care va aduce în România investiţii de aproape 30 miliarde euro. Doar această coaliţie, din punctul meu de vedere, poate să implementeze acel program de investiţii”, a mai adăugat premierul.

Sursa: stiripesurse.ro b1tv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea