Rămâi conectat

Cultură Educație

Programarea olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, în anul şcolar 2013-2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

exameneMinisterul Educaţiei Naţionale a aprobat graficul olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, în anul 2013-2014. Etapa pe şcoală va avea loc în această lună, iar etapa locală în februarie. În etapa judeţeană se vor organiza două probe: cea scrisă, care va avea loc în 22 februarie şi cea practică care este programată între 24 februarie şi 1 martie. Etapa naţională va fi între 7-11 aprilie.

Județele organizatoare ale etapei naționale a olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” sunt: Satu Mare, Argeş, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Caraş Severin, Constanţa, Teleorman, Buzău, şi Galaţi, iar domeniile educaţionale sunt: educaţie tehnologică, mecanică, construcţii, instalaţii şi lucrări publice, electric, electrotehnic, electromecanic, electronică, automatizări, telecomunicații, industrie textilă și pielărie, fabricarea produselor din lemn, economic, administrativ, comerț, turism şi alimentaţie, agricultură, protecţia mediului şi industrie alimentară.

La etapele județene și naționale ale olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, probele scrise și probele practice nu se vor desfășura în aceeași zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea