Rămâi conectat

Monden-Clubbing

PROGRAM Inspire Cinema Alba Iulia. Ce filme vor rula în perioada 23– 29 martie 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru săptămâna 23– 29 martie 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

 

Ready Player One 3D / Ready Player One: Să înceapă jocul Avanpremiera

Regia: Steven Spielberg

Cu: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

Durată: 144 min

Rating: AP12    IMDB: 8.0

În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

Joi 20:40

*Peter Rabbit / Peter Iepurașul Avanpremiera

Regia: Will Gluck

Cu: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody, Sam Neill, Rose Byrne

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 100 min

Rating: AG    IMDB: 6.4

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

Dublat: Sambata, Duminica 12:40

*Pacific Rim: Uprising 3D / Pacific Rim 2: Revolta

Regia: Steven S. DeKnight

Cu: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona

Acţiune, Aventuri, SF

Durată: 116 min

Rating: AP12    IMDB: –

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.

Vineri pana Joi 16:45; 19:00; 21:20

*Three Billboards Outside Ebbing, Missouri / Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri

Regia: Martin McDonagh

Cu: Frances McDormand, Caleb Landry Jones, Kerry Condon, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish

Gen film: Crimă, Dramă

Durată: 120 min

Rating: N15    IMDB: 8.2

O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției. Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un „băiat al mamei” imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) este un film despre durere, iertare, furie și rezistență. Cu toate acestea, pelicula surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.

Vineri pana Joi 21:00

*Tomb Raider 3D / Tomb Raider Începutul

Regia: Roar Uthaug

Cu: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas

Gen film: Acţiune, Aventuri

Durată: 123 min

Rating: AP12    IMDB: 6.9

Cea mai recentă poveste din noua serie „Tomb Raider” promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, este hotărâtă să îşi urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul şi să meargă mai departe după şapte ani fără el, nici ea nu poate înţelege pe deplin ce o face să îşi dorească atât de mult să desluşească misterul morții tatălui ei.

Vineri pana Miercuri 18:15; 20:40

Joi 18:15

*Gringo / Amator în misiune

Regia: Nash Edgerton

Cu: David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Sharlto Copley

Gen film: Acţiune, Comedie, Dramă

Durată: 110 min

Rating: N15    IMDB: 6.0

Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?

Vineri pana Joi 18:40

*Stolen Princess / Prințesa furată

Regia: Oleg Malamuzh

Cu: Alexandra Radu, Cristi Neacșu, Raul Stănulescu, Ionuţ Ionescu

Gen film: Animaţie, Comedie, Fantastic

Durată: 85 min

Rating: AG   IMDB: 8.3

Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:40; 14:40

Sambata, Duminica 14:40

*The Hurricane Heist / Cod roşu de jaf

Regia: Rob Cohen

Cu: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson

Gen film: Acţiune, Thriller

Durată: 105 min

Rating: N15    IMDB: 4.9

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IKUHrDk2tVk

Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american. Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții. 25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani.

Vineri pana Joi 16:30

*Red Sparrow

Regia: Francis Lawrence

Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds

Gen film: Mister, Thriller

Durată: 147 min

Rating: N15    IMDB: 6.7

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jlxkXd6nRkQ

Situat în Rusia contemporană, filmul urmărește povestea tinerei Dominika Egorova, un ofițer de informații care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Dominika este desemnată împotriva dorinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant. Găsindu-și puterea într-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice și valoroase „bunuri” ale programului. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Cei doi tineri se intersectează într-o atmosferă încărcată de spionaj, înșelăciune și, în mod inevitabil, o pasiune interzisă care le amenință carierele, alianțele și securitatea ambelor țări.

Vineri pana Joi 15:30

*The Star / Primul Crăciun

Regia: Timothy Reckart

Cu: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Gina Rodriguez, Zachary Levi, Kelly Clarkson, Patricia Heaton, Kristin Chenoweth

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 91 min

Rating: AG    IMDB: 5.8

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GowBCh-5rUo

The Star (2017) urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.

Dublat: Vineri pana Joi 12:20

*Ferdinand 3D

Regia: Carlos Saldanha

Cu: John Cena

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 113 min

Rating: AG    IMDB: 6.8

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=N6HGeJuYnjQ&t=3s

După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.

Dublat: Vineri pana Joi 14:20

*Coco + Olaf’s Frozen Adventure 3D / Coco + Regatul de Gheaţă. Sărbători cu Olaf

Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina

Cu: Alanna Ubach, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Anthony Gonzalez, Renee Victor

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durată: 127 min

Rating: AG     IMDB: 8.8

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2dIMbpEXBCM&t=8s

Olaf’s Frozen Adventure, noul scurtmetraj marca Disney, va putea fi vizionat in deschiderea animatiei Coco. Olaf si Sven pornesc intr-o noua aventura. Cei doi merg din usa in usa, prin intregul regat si aduna toate traditiile pentru sarbatorile de iarna. Ce traditie vor alege Anna si Elsa? Isi vor crea ele propria traditie?

Coco – Incercand cu disperare sa-si dovedeasca talentul, Miguel se trezeste prins in uluitorul si coloratul Tinut al Mortilor. Acolo, il intalneste pe fermecatorul pezevenchi Hector. Impreuna, cei doi noi prieteni pornesc intr-o calatorie extraordinara pentru a dezlega misterul ascuns de generatii in familia lui Miguel.

Dublat: Vineri pana Joi 13:00

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea