Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 30 iulie – 5 august 2021

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 30 iulie – 5 august 2021. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

The Suicide Squad / Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă Avanpremiera

Regia: James Gunn

Cu: Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Alice Braga, Pete Davidson, Jai Courtney

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, Mister, SF

Durată: 137 min

Rating: N 15

De la scenaristul/regizorul James Gunn vine filmul de aventură-acțiune cu super-eroi „Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă” cu o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul D.C.. Bine ați venit în iad, alias Belle Reve, închisoarea de categorie A cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA. Aici sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși, iar câțiva dintre ei ar face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture super-secretului, super-enigmaticului Task Force X.

Joi 20:50

 Supernova

Regia: Harry Macqueen

Cu: Colin Firth, Stanley Tucci

Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste

Durată: 88 min

Rating: N 15

Sam și Tusker se urcă în vechea lor autorulotă și pornesc într-o călătorie prin Anglia, vizitând prieteni și locuri pline de amintiri. Cum Tusker este diagnosticat cu demență de doi ani, timpul petrecut impreună este cel mai important lucru pe care îl au.

Vineri pana Joi 21:30

 Jungle Cruise 3D / Croazieră în junglă

Regia: Jaume Collet-Serra

Cu: Dwayne Johnson, Emily Blunt

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 132 min

Rating: AP 12

Acțiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.

Vineri pana Joi 18:20; 21:10

 Jungle Cruise / Croazieră în junglă

Regia: Jaume Collet-Serra

Cu: Dwayne Johnson, Emily Blunt

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 132 min

Rating: AP 12

Acțiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.

Dublat: Vineri pana Joi 13:25

Subtitrat: Vineri pana Miercuri 15:50

 Wrath of Man / Wrath of Man – Furia unui om periculos

Regia: Guy Ritchie

Cu: Jason Statham, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 123 min

Rating: N 15

După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal

Vineri pana Miercuri 20:50

Joi 15:50

 Old / Old: Prizonierii timpului

Regia: M. Night Shyamalan

Cu: Thomasin McKenzie, Embeth Davidtz, Rufus Sewell, Abbey Lee, Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Vicky Krieps

Gen Film: Drama, Mister, Thriller

Durată: 105 min

Rating: N15

O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.

Vineri pana Joi 15:20

 The Croods: A New Age 3D / Familia Crood: Vremuri noi

Regia: Joel Crawford

Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Leslie Mann, Peter Dinklage

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 100 min

Rating: AG

Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una!

Dublat: Vineri pana Joi 12:50

 Space Jam: A New Legacy / Space Jam: O nouă eră

Regia: Malcolm D. Lee

Cu: Zendaya, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Gabriel Iglesias, LeBron James

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie

Durată: 121 min

Rating: AG

Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie de transformare are loc la intersecţia a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut.

Dublat: Vineri pana Joi 13:10

 Luca 3D

Regia: Enrico Casarosa

Cu: Maya Rudolph, Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Giacomo Gianniotti, Jim Gaffigan

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie

Durată: 100 min

Rating: AG

Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

Dublat: Vineri pana Joi 16:10

 Black Widow 3D / Văduva neagră

Regia: Cate Shortland

Cu: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz

Gen Film: Actiune, SF, Thriller

Durată: 138 min

Rating: AP 12

Natasha Romanoff, maestră în spionaj și infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super-eroina Văduva neagră. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha se simte forțată să își confrunte trecutul.

Vineri pana Joi 18:40

 Fast & Furious 9 3D / Furios și iute 9

Regia: Justin Lin

Cu: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

Gen Film: Actiune, Aventuri, Crima, Thriller

Durată: 146 min

Rating: AP 12

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

Vineri pana Joi 17:50

 

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea