Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 21 – 27 septembrie 2018

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada  21-27 septembrie 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Night School / Loserii de la seral Avanpremiera

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Regia: Malcolm D. Lee

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Jacob Batalon, Anne Winters

Gen film: Comedie

Durată: 116 min

Rating: AP12   IMDB: –

Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un polițist și jumătate și Think Like a Man, pentru o nouă comedie care va purta marca lor inconfundabilă – Loserii de la seral. Niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul.

Joi 21:10

 Hell Fest / Hell Fest. Parcul groazei Avanpremiera

Regia: Gregory Plotkin

Cu: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Christian James, Roby Attal

Gen film: Horror

Durată: 94 min

Rating: N15   IMDB: –

Un criminal mascat transformă un parc de distracţii cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni şi făcându-i pe ceilalţi vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol.

Joi 20:50

 The House with a Clock in Its Walls / Misterul ceasului din perete Avanpremiera

Regia: Eli Roth

Cu: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry

Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller

Durată: 110 min

Rating: AG   IMDB: –

După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.

Dublat: Joi 12:00

Subtitrat: Joi 16:30

 Peppermint/ Peppermint: Gustul răzbunării

Regia: Pierre Morel

Cu: Jennifer Garner

Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller

Durată: 107 min

Rating: N15   IMDB: 6.6

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a Riley North se trezește din comă după ce soțul și fiica ei au fost uciși într-un atac brutal de către membrii unui cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Transformându-și frustrarea în motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunsă, perfecționându-și mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit, evitând lumea interlopă, LAPD-ul și FBI-ul, în timp ce își face dreptate în stil propriu.

Vineri pana Miercuri 19:00; 21:30

Joi 16:50; 21:30

 Povestea unui pierde-vară

Regia: Paul Negoescu

Cu: Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter, Crina Semciuc

Gen film: Comedie

Durată: 105 min

Rating: AP12   IMDB: –

Petru este profesor de matematică la Politehnică şi, în ciuda celor 42 de ani împliniţi, duce o viaţă lipsită de griji. Serile lui se împart între ieşitul la bere cu băieţii si vizitele la Irina, cu care este într-o relaţie pe care nu şi-o asumă decât pe jumătate. Când Irina rămâne însărcinată, Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze în sfârşit.

Vineri pana Miercuri 16:20; 20:50

Joi 18:40

 Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz

Regia: Arni Asgeirsson

Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton

Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie

Durată: 88 min

Rating: AG   IMDB: 5.4

„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Dublat: Vineri pana Joi 13:30; 15:20

 Luis & the Aliens 3D / Luis și mini-extratereștrii

Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack

Cu: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durată: 91 min

Rating: AG   IMDB: 6.0

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

Dublat: Vineri pana Joi 13:00

 The Predator 3D / Predatorul

Regia: Shane Black

Cu: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane

Gen film: Acţiune, Aventuri, Horror, SF, Thriller

Durată: 106 min

Rating: N15   IMDB: 6.1

Din cele mai îndepărtate colțuri ale universului până pe străzile unui mic oraș din suburbie, vânătoarea reîncepe în noua serie Predatorul. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai inteligenți ca niciodată, datorită unor mutații genetice. Când un tânăr determină în mod accidental întoarcerea lor pe Pământ, doar o echipă specială de foști soldați și un profesor de știință nebun pot preveni sfârșitul rasei umane.

Vineri pana Joi 17:15; 19:20

 A Simple Favor / O simplă favoare

Regia: Paul Feig

Cu: Blake Lively, Anna Kendrick, Eric Johnson

Gen film: Crimă, Mister, Thriller

Durată: 122 min

Rating: N15   IMDB: 7.3

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă. Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare.

Vineri pana Miercuri 18:30

Joi 14:10

 The Nun / Călugărița: Misterul de la mănăstire

Regia: Corin Hardy

Cu: Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Demián Bichir

Gen film: Horror, Mister, Thriller

Durată: 101 min

Rating: N15   IMDB: 5.8

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

Vineri pana Miercuri 15:00; 21:10

Joi 19:00

 Norm of the North 2: Keys to the Kingdom / Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului

Regia: Tim Maltby

Cu: Mircea Drîmbăreanu, Silvia Gîscă, Oana Benea

Gen film: Animaţie, Comedie

Durată: 96 min

Rating: AG   IMDB: 4.7

Norm, proaspăt încoronat rege în Antarctica, se duce la New York, unde urmează să primească cea mai înaltă distincție – cheia orașului. Dar, în timp ce Norm se străduie să le dovedească cetățenilor din New York că are talentul și abilitățile necesare ca să fie un rege adevărat, cheia orașului este furată, și el, acuzat de o serie de jafuri asupra unor bănci. Cu ajutorul prietenilor săi, Olimpia, Vera și al loialilor săi lemingi, Norm pornește într-o misiune plină de adrenalină și suspans pentru a găsi cheia și banii furați, și pentru a-i face pe concetățenii săi din Antarctica mândri de el. Va reuși el, oare, să-și spele reputația, mai ales că propriul său regat are nevoie de ajutorul lui, căci o corporație are un plan diabolic, prin care vrea să ia toată gheața și să o transforme în apă îmbuteliată?

Dublat: Vineri pana Miercuri 14:20

 Alpha 3D

Regia: Albert Hughes

Cu: Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jóhannes Haukur Jóhannesson

Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller

Durată: 101 min

Rating: AP12   IMDB: 7.0

Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Vineri pana Miercuri 17:00

Joi 14:50

 Teen Titans Go! To the Movies / Haideţi, Tineri Titani, la film!

Regia: Aaron Horvath, Peter Rida Michail

Cu: Nicolas Cage, Kristen Bell, Will Arnett, Tara Strong, Scott Menville, Jimmy Kimmel

Gen film Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, SF

Durată: 89 min

Rating: AG   IMDB: 6.8

Tinerii Titani sunt cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului. Se pare că toți marii supereroi joacă în propriile lor filme – toți, cu excepția Tinerilor Titani. Dar, în realitate, liderul Robin este hotărât să remedieze situația și să fie văzut ca un star, nu doar ca un ajutor. Dacă ar putea să ajungă la cel mai tare regizor de filme de la Hollywood pentru a-i observa, ar fi ideal. Cu câteva idei nebunești și un entuziasm fără măsură, Tinerii Titani se îndreaptă către Tinsel Town, determinați să își realizeze visul. Dar, atunci când grupul este direcționat în mod greșit de un ticălos și de planul său malefic de a prelua controlul asupra Pământului, lucrurile iau o turnură periculoasă. Echipa Tinerilor Titani își găsește prietenia și spiritul lor de luptă pălind, punându-și propria soartă într-un real pericol.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:30

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Must de Jidvei