Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo în Alba: Temperaturi scăzute în ultima decadă a lunii ianuarie

Alexandra Mates

Publicat

în

Sfârşitul lunii ianurie va aduce temperaturi scăzute în toată ţara. După maximele ridicate din această săptămână, România se va afla sub un val de aer rece, de origine polară. Şi în judeţul Alba mercurul din termometre va coborî sub zero grade pe timpul zilei.

Transilvania: În primele două zile vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, cu abateri pozitive la valorile diurne. Între 23 şi 30 ianuarie, vremea se va răci, devenind geroasă noaptea şi dimineaţa. Cele mai reci nopţi vor fi în 27-29 ianuarie, când, îndeosebi în zonele depresionare, minimele vor fi sub -14 grade. După 30 ianuarie temperaturile medii cresc apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă.

În intervalul 22 – 23 ianuarie se vor semnala precipitaţii slabe, mixte, iar începând din 24 ianuarie acestea vor fi sub formă de ninsoare.

Alba: În ultima decadă a lunii ianuarie, vremea va fi predominant închisă cu precipitaţii mixte în majoritatea zonelor. Temperaturile se vor încadra în intervalul zero – minus 2 grade celsius la amiază și mai scăzute seara și dimineața, iar noaptea mercurul din termometre va coborî până la minus 10 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea