Rămâi conectat

Curier Județean

PROGNOZA METEO ALBA: Temperaturi de până la 30 de grade în acest weekend

Bogdan Presecan

Publicat

în

Meteorologii prognozează un sfărșit de săptămână foarte călduros în județul Alba. Temperaturile vor atinge valori de până la 30 de grade Celsius, însă duminică vor exista șanse de ploi scurte.

Condițiile meteorologice se anunță ideale pentru ieșiri în aer liber.

Vineri, 26 aprilie: Temperaturile vor atinge valori de până la 12 grade Celsius în timpul nopții, iar în timpul zilei temperaturile vor urca până la 27 de grade Celsius. Cerul va fi senin, fără șanse de precipitații.

Sâmbătă, 27 aprilie: Vremea continuă să se încălzească, în timpul zilei fiind atinse valori de 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții temperatura va coborî până la 15 grade Celsius. Cerul va fi senin, vântul va sufla slab, fără șanse de precipitații.

Duminică, 28 aprilie: Vremea se va răci ușor, temperatura maximă fiind de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Cerul va fi preponderent însorit, cu posibile averse de ploaie spre după-amiază.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea