Rămâi conectat

Actualitate

Profesoara de nota ZECE din Alba la Definitivat 2021, Cutean Camelia: „M-am pregătit intens, rezultatul este pe măsură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesoara de nota ZECE din Alba la Definitivat 2021, Cutean Camelia: „M-am pregătit intens, rezultatul este pe măsură”

Două profesoare pentru învățământul preșcolar au obținut nota maximă, de zece curat, în cadrul examenului de Definitivat din acest an, în județul Alba.

Ca și ultimă probă, acestea au susținut examenul scris la disciplina Limba Romana si Literatura pentru copii si metodica activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii.

Cutean Camelia este profesor în învățământul preșcolar și a obținut nota maximă, de zece curat, în cadrul examenului de Definitivat din acest an, în județul Alba.

Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2021, s-a desfășurat miercuri, 14 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia.

Cutean Camelia este profesor în învățământul preșcolar la grădinița din satul Reciu, ce aparține de școala din comuna Gârbova. Activează la această grădiniță de un an de zile, iar înainte a activat la grădinița din satul Cut. Profesează de doi ani și face naveta din Sebeș, unde domiciliază, pentru a le deschide porțile către viitor celor tineri.

Consideră că subiectele din cadrul examenului național de definitivare în învățământ au fost destul de accesibile și nu au prezentat un grad extrem de ridicat de dificultate, dar asta și pentru că s-a pregătit intens pentru această provocare profesională.

Întrebată dacă ar schimba ceva în sistemul de educație preșcolară aceasta a declarat pentru ZiarulUnirea.ro : „Fiecare cadru didactic are posibilitatea de a personaliza actul educativ așa cum dorește și consideră, mai ales la grădiniță, este un cadrul flexibil, se poate lucra.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea