Rămâi conectat

Actualitate

Prof. vicecancelar de la Universitatea Kebangsaan din Malaezia – Doctor Honoris Causa al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Luni, 13 mai 2013, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia organizează o ceremonie de decernare a titlului academic „Doctor Honoris Causa” unei profesoare de la Universitatea Naţională Kebangsaan din Malaezia.

 Este vorba despre Tan Sri Dato’Seri Dr. Sharifah Hapsah Syed Hasan Shahabudin, vicecancelar la Universitatea Naţională Kebangsaan din Malaezia.  Evenimentul va avea loc în Sala Senatului (Palatul Apor) de la Universitatea „1 Decembrie 1918 „, cu începere de la ora 11.00.

 Cu acest prilej, se va afla la Alba Iulia o delegaţie a Universităţii Naţionale Kebangsaan din Malaysia, universitate cu care se va încheia un Acord-cadru de colaborare, a anunţat conf. univ. dr. Diana Câmpan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul? În ciuda asigurărilor din partea Guvernului, că nu va introduce așa numita “taxă pe soare”, ANRE a pregătit infrastructura pentru taxarea autoconsumului pe banii prosumatorilor. Ca să poți obține certificatul de racordare ca prosumator este nevoie să adaugi suplimentar un tablou […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea