Rămâi conectat

Politică Administrație

Procurorul general, la Alba Iulia, despre Hexi Pharma: Într-o lună vom fi spre finalizare cu dosarul

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, declară, miercuri, fiind întrebat despre Hexi Pharma, că într-o lună dosarul va fi spre finalizare, în prezent se așteaptă noile analize, iar apoi probele trebuie coroborate unele cu altele.

hexi pharma”Nu avem noile analize. Urmează să vină. Eu cred că într-o lună, cam așa, vom fi spre finalizare cu dosarul fiindcă s-a efectuat un volum mare de acte de urmărire penală”, a spus Augustin Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Alba Iulia.

După ce vor veni rezultatele noilor analize, Augustin Lazăr a spus că toate probele din dosar vor fi coroborate unele cu altele.

”Se așteaptă noile analize și apoi coroborarea tuturor probelor din dosar fiindcă toate probele trebuie să fie coroborate unele cu altele și atunci ne putem face o imagine despre situația de fapt”, a explicat Lazăr.

Procurorul general al României declara, la începutul lunii septembrie că în aproximativ o lună de zile se va putea crea o imagine de ansamblu asupra rezultatelor tuturor testelor în cazul Hexi Pharma, atât cele analizate în ţară, cât şi în străinătate.

În cauză au fost efectuate deja o serie de acte procedurale precum audieri de persoane, ridicări de acte şi probe, efectuarea unor constatări asupra produselor Hexi Pharma, respectiv a unor teste atât asupra concentraţiei substanţelor active, cât şi teste privind eficacitatea microbiologică, a anunţat, la finalul lunii august, Parchetul General.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea