Rămâi conectat

Actualitate

Probleme la plăţile cu cardul BRD: Clienţii nu pot efectua plăţi, iar platforma de mobile banking este nefuncţională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, BRD Societe Generale înregistrează probleme la plăţile cu cardul atât la comercianţi cât şi şi online, banca anunţând că-şi cere scuze pentru inconvenient. Plăţile cu cardurile emise de BRD înregistrează încă probleme luni la prânz.

Sunt respinse atât plăţile la comerciant, cât şi cele online, nefiind funcţională nici platforma de mobile banking a bancii. „Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. Mulţumim pentru înşelegere”, a informat banca, fără a oferi alte detalii privind motivul care a creat disfuncţionalităţile. Ulterior, BRD a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că problemele au apărut în urma unei pene de curent.

„Dragi prieteni,

În urma unei avarii a reţelei de electricitate, funcţionarea aplicaţiilor de internet şi mobile banking, a ATM-urilor şi POS-urilor, precum şi a call-center-ului băncii, a fost întreruptă, dar revine progresiv la parametrii normali. Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care acest incident tehnic le poate cauza şi vă mulţumim pentru înţelegere. Serviciile sunt repuse succesiv în funcţiune. Echipele noastre tehnice lucrează la remedierea situaţiei; revenim cu detalii de îndată ce serviciile devin funcţionale”, a scris BRD.

În tot acest timp, pe pagina sa de socializarea clienţii nemulţumiţi de serviciile oferiote de bancă îşi scriau off-ul:

„Nu “dragi prieteni” ci “stimati clienti”. Dar de fapt nu exista stima fata de clientii ai caror bani ii utilizati si pe care ii lasati fara metode de plată”.

„Am aflat la casă la Mega Image că nu vă mai funcţionează serviciile”.

„Am stat 30 minute la telefon sa mi raspunda o doamnă care nu m-a putut ajuta cu nimic, frumos!!”

„Am stat la Lidl la casa şi am încercat să cumpăr un cos cu produse, după 30 min de cumparaturi. Sunt la muncă, nu am mâncat nimic şi mi-a scăzut glicemia mult. De-abia pot sa stau in picioare. Va daţi seama cat de penibil este sa nu pot sa îmi cumpăr absolut nimic şi să stea lumea la coada ? Casiera a chemat echipa tehnica, pt a vedea ce se întâmplă. Frumos, elegant”.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea