Prințul Nicolae al României şi soţia sa, Alina, prezenți la Alba Iulia de Ziua Națională a României. Alături de ei va fi și Indrei Rațiu, fiul omului politic Ion Rațiu

Prințul Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I şi soţia sa, Alina, vor fi la Alba Iulia cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Alături de ei va fi prezent la evenimente și Indrei Rațiu, fiul lui Ion Rațiu și nepotul lui Augustin Rațiu, unul dintre cei 1.228 de delegaţi de la Alba Iulia, pe 1 decembrie 1918.

Cuplul princiar va fi prezent vineri, 30 noiembrie, în fața Catedralei Încoronării unde în prezența sa se vor depune coroane de flori și jerbe la Statuile Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria, apoi, la ora 12.15 în Piața Tricolorului, la arborarea Drapelului Național al României.

Sâmbătă, 1 Decembrie, vor lua parte la slujba de Te Deum oficiată la Catedrala  Ortodoxă a Încoronării, de la ora 10.00, iar de la ora 15.00 vor participa la inaugurarea Podului Unirii și a Monumentului Marii Uniri, apoi vor fi prezenți în tribuna oficială la Ceremonia militară – defilarea trupelor și tehnicii militare.

citeşte şi: PROGRAMUL DE 1 DECEMBRIE 2018

”Sunt mândru de ceea ce a făcut familia pentru România şi trebuie să muncim pentru o România mai unită”, a declarat prinţul Nicolae.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...