Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prințul Nicolae al României şi soţia sa, Alina, prezenți la Alba Iulia de Ziua Națională a României. Alături de ei va fi și Indrei Rațiu, fiul omului politic Ion Rațiu

Mondoc Adriana

Publicat

în

Prințul Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I şi soţia sa, Alina, vor fi la Alba Iulia cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Alături de ei va fi prezent la evenimente și Indrei Rațiu, fiul lui Ion Rațiu și nepotul lui Augustin Rațiu, unul dintre cei 1.228 de delegaţi de la Alba Iulia, pe 1 decembrie 1918.

Cuplul princiar va fi prezent vineri, 30 noiembrie, în fața Catedralei Încoronării unde în prezența sa se vor depune coroane de flori și jerbe la Statuile Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria, apoi, la ora 12.15 în Piața Tricolorului, la arborarea Drapelului Național al României.

Sâmbătă, 1 Decembrie, vor lua parte la slujba de Te Deum oficiată la Catedrala  Ortodoxă a Încoronării, de la ora 10.00, iar de la ora 15.00 vor participa la inaugurarea Podului Unirii și a Monumentului Marii Uniri, apoi vor fi prezenți în tribuna oficială la Ceremonia militară – defilarea trupelor și tehnicii militare.

citeşte şi: PROGRAMUL DE 1 DECEMBRIE 2018

”Sunt mândru de ceea ce a făcut familia pentru România şi trebuie să muncim pentru o România mai unită”, a declarat prinţul Nicolae.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea