Prinşi la volan, în weekend, fără permis de conducere şi cu maşini neînmatriculate. Conducătorii auto sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi punere în circulaţie a autoturismelor neînmatriculate

*Vineri, 10 august 2018, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Totoi, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

*Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce acţionau pe DJ 107,  vineri, 10 august 2018, în jurul orei 20.00, pe raza localităţii Vama Seacă, l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un tractor fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din cadre face parte autovehiculul şi fără ca remorca tractată să fie înmatriculată sau înregistrată în circulaţie.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permisul necorespunzător şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

*Sâmbătă, 11 august 2018, în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Bucerdea Grânoasă, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca autoturismul să fie înmatriculat în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

*Poliţiştii din Teiuş, în timp ce acţionau pe strada Octavian Goga din oraş, duminică, 12 august 2018, în jurul orei 16.00, l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din Teiuş, ce conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...