Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prinşi în timp ce încercau să fure uşile metalice ale unei hale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud în timp ce încercau să sustragă uşile metalice de la 3 porţi de acces în halele de producţie ale unei societăţi comerciale de pe raza comunei Stremţ.

Totul s-a petrecut luni, 28 mai, în jurul orelor 21.20, când R.L., de 35 de ani din Teiuş şi G.D.V., de 34 de ani din comuna Stremţ au pătruns prin efracţie în incinta societăţii, unde au început să demonteze uşile de metal şi alte elemente metalice, cu intenţia de a le sustrage şi valorifica la centre de colectare a deşeurilor feroase.

Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea