Rămâi conectat

Actualitate

Primii refugiați au ajuns în România și au fost cazați într-un centru din Timișoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, de origine siriană, care călătoreau fără forme legale, au fost depistați, duminică noaptea, în stația CFR din localitatea arădeană Păuliș, scrie pressalert.ro.

refugiati in Germania (7)„Cei patru cetăţeni străini au fost descoperiţi de poliţiştii Postului de Poliţie din Păuliş. Nu aveau documente de identitate asupra lor, dar au declarat că sunt de origine siriană şi că au parcurs drumul Siria – Turcia – Serbia – România. Cetăţenii nu cunosc limba română şi nicio altă limbă de circulaţie internaţională”, a declarat, pentru aradon.ro, comisar-şef Mitică Purcaru, șef al Serviciului pentru Imigrări Arad.

Cei patru sirieni au fost preluaţi de către poliţişti şi conduşi la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din Timişoara.

Refugiații au solicitat azil în România, iar autorităţile române au început procedurile legale pentru a se stabili dacă li se va acorda sau nu această formă de protecţie. Pe toată perioada analizării solicitării, cei patru vor fi cazaţi în centrul din Timişoara, mai scrie pressalert.ro. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea