Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, VINDECAT de COVID-19: „Numai printr-un efort comun vom reuși să depășim această perioadă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a anunțat joi într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare că s-a vindecat de noul coronavirus și transmite un îndemn cetățenilor de a respecta cât mai riguros regulile și de a purta masca de protecție

„Aș vrea să transmit gânduri de mulțumire întregului personal medical care în această perioadă oferă toată atenția și îngrijirile necesare tuturor celor care au nevoie, în condiții de pandemie. Este un efort important al sistemului medical, iar răspunsul profesioniștilor este dublat de căldura umană.

Oficial sunt sănătos. După tratamentul urmat, testul meu este negativ.

În urma acestei experiențe personale, vă transmit îndemnul meu și al medicilor de a respecta cât mai riguros regulile și de a purta masca de protecție, pentru că numai printr-un efort comun vom reuși să depășim această perioadă.

Este momentul să analizăm prioritățile pentru sezonul rece care se apropie, să fim alături de sistemul sanitar și de educație, să acordăm din nou atenție spiritului de voluntariat și persoanelor vulnerabile, care vor avea nevoie de noi pentru a trece cu bine aceste luni.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și gândurile bune. Rămânem uniți și responsabili! Multă sănătate! Sebeșul este orașul faptelor bune!”, a transmis Dorin Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea