Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, VINDECAT de COVID-19: „Numai printr-un efort comun vom reuși să depășim această perioadă”

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a anunțat joi într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare că s-a vindecat de noul coronavirus și transmite un îndemn cetățenilor de a respecta cât mai riguros regulile și de a purta masca de protecție

„Aș vrea să transmit gânduri de mulțumire întregului personal medical care în această perioadă oferă toată atenția și îngrijirile necesare tuturor celor care au nevoie, în condiții de pandemie. Este un efort important al sistemului medical, iar răspunsul profesioniștilor este dublat de căldura umană.

Elit ELIT

Oficial sunt sănătos. După tratamentul urmat, testul meu este negativ.

În urma acestei experiențe personale, vă transmit îndemnul meu și al medicilor de a respecta cât mai riguros regulile și de a purta masca de protecție, pentru că numai printr-un efort comun vom reuși să depășim această perioadă.

Este momentul să analizăm prioritățile pentru sezonul rece care se apropie, să fim alături de sistemul sanitar și de educație, să acordăm din nou atenție spiritului de voluntariat și persoanelor vulnerabile, care vor avea nevoie de noi pentru a trece cu bine aceste luni.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și gândurile bune. Rămânem uniți și responsabili! Multă sănătate! Sebeșul este orașul faptelor bune!”, a transmis Dorin Nistor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419