Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Primarul Sebeșului, Alexandru Dăncilă și ministrul Dan Șova – artizanii celei mai mari investiții din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autorităţile locale din Sebeș doresc să sprijine investiţia pe care grupul german Daimler o va realiza în municipiu, cu lucrări de introducere a utilităţilor în zonă. Alexandru Dăncilă, primarul din Sebeş a anunțat că administrația locală a început deja lucrări de alimentare cu apă şi canalizare şi este dispusă să facă şi alte lucrări edilitare necesare companiei.

Primarul municipiului Sebeş, a declarat pentru Mediafax că a avut, miercuri, o discuţie cu reprezentanţii Star Transmision, companie în care Daimler este acţionar majoritar, iar în cadrul acesteia administraţia locală s-a angajat să realizeze o serie de lucrări pentru introducerea utilităţilor în zona în care se va dezvolta noua unitate de producţie.

Edilul a spus că investiţia depăşeşte 280 de milioane de euro şi va duce la crearea a 350 de locuri de muncă.

„Vom avea o nouă discuţie marţi împreună cu reprezentaţii din minister, investitorul şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, pentru că vrem urgent să contribuim prin ceea ce poate administraţia locală pentru finalizarea acestei mari investiţii. (…) Este o investiţie foarte mare, iar pentru zona noastră înseamnă locuri de muncă, înseamnă bani care vin la bugetul local, înseamnă un lucru extraordinar într-o perioadă de criză”, a spus Dăncilă.

Și premierul Victor Ponta a făcut ieri declarații legate de importanta investiție de la  Sebeș. Aflat la o emisiune de la Digi24 acesta a spus:

„Investiția Daimler nu a venit din cer. Nu s-a hotărât Daimler, așa, să vină în România. Dan Șova a gestionat direct problema. Am avut negocieri, memorandumuri, discuții cu autoritățile locale, s-a lucrat ca proiectul să se poată implementa”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 aprilie: Ziua Mondială a Artei. Celebrarea recunoștinței față de contribuția artiștilor la îmbogățirea culturii și spiritualității universale

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 aprilie, anual, este celebrată Ziua Mondială a Artei, ca recunoștință față de contribuția oamenilor de artă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452 – 2 mai 1519), considerat un simbol al liberei exprimări, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea