Rămâi conectat

Curier Județean

Primarul PNŢCD din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ a trecut la PNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul PNŢCD al oraşului Ocna Mureş va candida la alegerile din 10 iunie pentru un nou mandat de primar din partea PNL, respectiv USL. “Cu siguranţă voi candida la un nou mandat din partea USL (PNL)”, a spus Iosif Augustin Drăguţ.

Acesta a declarat pentru ziarul Unirea că a luat această decizie întrucât aripa lui Ciorbea din PNŢCD s-a hotărât să se îndrepte spre USL, din cauza divergenţelor ireconciliabile cu actuala conducere a partidului. “Nu mă reprezintă Pavelescu (n.r. preşedintele PNŢCD), nu am candidat din partea lui acum 4 ani şi nu o să o fac nici acum. Nimeni din Ardeal nu va candida cât el se va afla la conducerea partidului”, a mai spus edilul din Ocna Mureş.

Drăguţ mărturiseşte că a avut o ofertă din partea PNL şi a acceptat să reprezinte USL-ul la alegerile locale din iunie. Până atunci va rămâne membru al partidului cu care a câştigat primăria Ocna Mureş, pentru că dacă şi-ar da demisia din PNŢCD, conform legii, ar pierde şi fotoliul de primar.

Despre filiala judeţeană a PNŢCD Alba, Draguţ afirmă că nu are ce să îi reproşeze şi că va rămâne legat de organizaţia care l-a promovat în politică. Până la acest moment la Primăria Ocna Mureş şi-au anunţat oficial candidatura Silviu Vinţeler din partea PDL şi Augustin Draguţ din partea PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea