Primarul municipiului Sebeș, depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, potrivit surselor ziarulunirea.ro.

Știți că întotdeauna am fost o persoană pozitivă… În seara asta, aș vrea să vă informez că este pozitiv și testul meu pentru noul virus Covid-19.

ELIT

Cu toată responsabilitatea, am luat toate măsurile care se recomandă în acest caz și vă îndemn să nu lăsați garda jos, să vă îngrijiți sănătatea!

Am convingerea că vom trece și peste aceste vremuri, că vom învăța să trăim cu virusul, iar în final, oamenii vor fi învingători.

Toți colegii din primărie au o stare de sănătate îmbunătățită, iar eu am primit toate îngrijirile medicale necesare. Un gând bun, tuturor!”, a scris Dorin Nistor pe facebook.

Reamintim cititorilor că la începutul lunii octombrie a testarea individuală, din 27 de teste efectuate, 9 angajați ai primăriei au fost confirmați pozitiv la infecția cu noul coronavirus, după ce trei din testele de tip pooling făcute la instituție au dat rezultat pozitiv.

La această oră numărul total al cazurilor înregistrate în județul Alba ajunge la 2738 de persoane confirmate pozitiv, 1462 de persoane vindecate și 93 de decese.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419