Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primarul Mircea Hava se întâlneşte cu directorii din învăţământ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Mircea Hava va avea în cursul săptămânii viitoare întâlniri de lucru cu directorii instituţiilor de învăţământ şcolar şi preşcolar din Alba Iulia. În cadrul acestor discuţii vor fi analizate aspecte legate de buna funcţionare a grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din oraş.

„Se urmăreşte în principal o prezentare a fiecărei unităţi de învăţământ cu nevoile imediate pe care aceasta le are, dar şi identificarea de soluţii pentru rezolvarea acestora. De asemenea, vor fi analizate obligaţiile ce revin din contractele de management pe care directorii unităţilor de învăţământ le au, probleme semnalate de către cetăţeni precum: solicitările de bani adresate părinţilor pentru anumite reparaţii sau dotări, eficientizarea cheltuielilor administrative, discuţii legate de orarul instituţiilor de învăţământ, activitatea corpului medical arondat acestora, situaţia spaţiilor existente pentru organizarea în noul an şcolar a clasei zero, solicitări de finanţare pentru diverse proiecte educaţionale etc”, a precizat Mihai Coşer, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

Întâlnirile se vor desfăşura etapizat, urmând să se stabilească în cursul zilei de mâine un calendar în funcţie de priorităţile existente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea