// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Primarul Horațiu Josan: Aiudeni portocalii, ascunși sub sigla PNL, intoxică opinia publică cu afirmații nefondate la persoana mea

Horatiu Josan05De la început vreau să precizez faptul că, așa cum am mai afirmat, nu mai candidez pentru nici o funcție de demnitate, la alegerile locale din luna iunie, iar pe cale de consecință, nu sunt în campanie electorală.

Cu toate acestea, pe fondul neputinței unor grupuri de persoane, care se ascund în spatele siglei PNL, aceștia continuă să intoxice opinia publică cu fel de fel de afirmații nefondate la persoana mea.

Dincolo de vocabularul folosit, acele persoane care scriu în numele aiudenilor, știu că afirmațiile sunt sub limita bunului simț și al decenței, dar ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac”.

Cu privire la proiectul ”Gala Recunoștinței” a curs multă cerneală și nu mai doresc să răspund, însă se cuvine să reamintesc faptul că acest proiect a primit girul forului deliberativ, la sfârșitul anului 2015, însă unii consilieri s-au făcut că uită acest lucru. Vorba românului: ”S-au sucit”.

În mintea lor, a mulțumi public, ”cu bune și rele” aleșilor aiudenilor, care de aproximativ 25 de ani au condus destinele Aiudului, destine în care primarii au pus doar în aplicare hotărârile Consiliului Local, este petrecere.

A invita reprezentanții orașelor înfrățite este un semn de respect, de menținere a relațiilor de colaborare, relații care s-au materializat tot prin Hotărâri ale Consiliului Local, așadar nu este ”chermeză”.

Un aspect pe care doresc să-l precizez, este acela că, cei care au fost împotriva organizării acestui eveniment sunt aceiași care la începutul mandatului de consilier și-au aprobat indemnizațiile pe următorii 4 ani. De ce în urmă cu 4 ani, nu am întâlnit aceeași normă de conduită morală și etică din partea domnilor consilieri?

Se impune să menționez faptul că în decursul mandatelor în care am fost primar, toate proiectele inițiate de către mine au fost dezbătute în consiliul local, ele devenind hotărâri tot ca urmare a votului exercitat de către consilieri. Niciodată, niciun bănuț public nu a fost folosit fără temei legal și chiar și ”postacii” știu acest lucru.

Despre lucrările de reparații și investițiile care sunt în derulare în această perioadă, trebuie să spun încă odată, răspicat, pentru toți locuitorii municipiului, că acestea au fost demarate cu mult înaintea campaniei și se vor derula, indiferent de voința celor de rea-credință, care încearcă să intoxice pentru câteva voturi.

Doresc să mai afirm că oricât ar dori unii, ei nu reprezintă toți aiudenii. Pe aiudeni îi consider capabili să discearnă și, cu înțelepciune, să se detașeze de cei care, au demonstrat de-a lungul anilor, că pentru ei doar puterea contează, iar odată instalați în fotolii, nu numai că uită de menirea lor, dar se comportă ca și feudalii.

Doamnelor și domnilor ”scriitori”, alături de aiudeni ați fost și cel mai probabil veți fi doar cu vorba, în rest ”Dumnezeu cu mila”. Cetățenii nu vor uita toate piedicile care le-ați pus, amintiți-vă de glorioasa voastră perioadă 2010 – 2011.

Personal, baron nu am fost niciodată, cu ce am intrat am și ieșit. În schimb, ca niște cuci, voi ați ocupat cuibul și chiar culmea nesimțirii, ați îmbrăcat și hainele gazdei. Eroare, ați schimbat haina, dar glasul vă trădează.

În rest, să fim sănătoși!

Primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

37 Răspunsuri la Primarul Horațiu Josan: Aiudeni portocalii, ascunși sub sigla PNL, intoxică opinia publică cu afirmații nefondate la persoana mea

 1. Gogu 13.05.2016 la 13:24

  Bine zis. Nu mi-a placut ideea galei careia nu ii vad utilitatea dar bine zis. Atentie aiudeni la Oana Badea!!! Spurca totul si incearca sa ne atraga atentia de la ce e important: a taiat pensii si salarii deodata cu guvernul boc. E o basista de joasa speta care nu vine cu nimic concret. Ne tot spune ce avem nevoie,duduia asta nu vrea sa,priceapa ca stim ce avem nevoie, nu ne mai tot zica ea. O lipsita de caracter care nu a venit cu nici o solutie in 4 ani de stat in Consiliul local. Nu am vazut un proiect din partea ei. Doar circ de 2 lei. Colegii ei din invatamant o stiu mai bine , ce caracter are. O nerusinata care incearca sa ne prosteasca.

  • dorin 16.05.2016 la 9:38

   Ce sa ne mai prosteasca? De 26 ani suntem prostiti de PSD, de PNL, de PDL, de ALDE de toti. Se pare ca este veriga slaba a romanului: sa se lase prostit!!!

 2. Eutuelea 13.05.2016 la 13:25

  Sunteti toti o apa si un pamant!!meritati toti radiati de pe fata pamantului!!

 3. ultima 13.05.2016 la 13:50

  Ultima zvacnire Josane? Atat mai poti? Ce iesire mizerabilă din scena ti-ai tras!

 4. bobo 13.05.2016 la 13:58

  Josi, i-al pe Rusu de mana ca acum 4 ani si plimbati-va pe străzi ca sa va poata scuipa aiudenii la pachet.

 5. Andrei 13.05.2016 la 14:02

  Corect!!! Pdl-ul ascuns sub sigla Pnl…………….vulpilor!

 6. ha ha 13.05.2016 la 14:11

  ha ha ha.ii dau dreptate primarului.

 7. barfitoru 13.05.2016 la 14:29

  cica circula zvonul ca Bosch a vrut sa faca o fabrica pe la Aiud, dar na…n-a primit teren. Oricum era un fleac…ce…1000 de locuri de munca…

  Acu are la Blaj 2. Dar cu siguranta sunt zvonuri rautacioase ale protocaliilor… :))

 8. Gogu2 13.05.2016 la 14:43

  Gogule, proiectele ei nu le-au votat hotii aia care acum se dau mari liberali si cu prietenii lor socialisti. Parcul industrial nu era bun pentru Rusu pentru ca era initiat de Badea.
  Cat despre Josan no comment..ipocrit pana la capat.

 9. pa pa 13.05.2016 la 17:08

  „Doresc să mai afirm că oricât ar dori unii, ei nu reprezintă toți aiudenii”, zice Josan. E drept, in 2012, Oana Badea reprezenta 3500 de aiudeni, iar tu impreuna cu Rusu ati fost reprezentati de 4300. Daca impartim la 2, desi ma indoiesc ca ai avut tu atatea voturi, ar iesi cam 2150 de caciula. Cam putin pe langa „portocala” galbena, nu crezi? Numai ca acum tu si cu Rusu nu mai valorati nici 2150 impreuna!

 10. Un aiudean scârbit 13.05.2016 la 17:46

  Bine, domnule Josan, dar ce căutai în sală la Alba Iulia cu ocazia lansării candidaților PNL? De ce nu te-ai dus pe scenă să le spui lui Gorghiu și lui Blaga ceea ce scrii aici? Ai tăcut atunci, trebuia să taci și acum. N-ai vrut PNL cu Badea Oana, trebuia să pleci când s-a decis fuziunea, de la centru, nu să vii acum să dai cu piatra în baltă!
  Știi de ce ai tăcut? Pentru că sperai la un loc eligibil la județ, dar văzându-te pe 24, ai zis că nu mai ai nimic de pierdut. Nu m-ar mira să schimbi și culoarea (din nou).

 11. Aiudean serios 13.05.2016 la 17:54

  Chiar ma intrebam cat o sa mai stea Josan si sa incaseze pe nemeritate de la Oana Badea? Iata ca acum a iesit si si-a spus punctul de vedere si bine a facut. … Iar comparatia cu cucii este de-a dreptul interesanta

 12. doar aiudean 13.05.2016 la 19:02

  si ca leul in turbare….doar un mieunat mai scoti! doare tare sa te vezi pe dinafara? aia de la ALDE nu te-au vrut, poate te ia PSD-ul de suflet
  te pomenesti ca te vedem deputat PSD de Teleorman!?

 13. alt aiudean scarbit 13.05.2016 la 20:19

  Cand s-a facut alianta DA si Tăriceanu isi flutura mâinile pe scena cu Băsescu si Josan cu Dumitrel, nu a iesit sa strige ca el nu sta la masa cu portocaliii. Cand a fuzionat PDL cu PNL nu a iesit Josan sa strige in gura mare ca el nu sta la masa cu portocaliii. Acum nu mai sunt buni portocaliii! Cand a fost in avantajul lui au fost buni, acum daca nu si-a impus marionetă, nu mai sunt buni. Eu inteleg ca politică e o curvă, dar dupa ce te-ai căsătorit si cu PSD ul si ti-ai fluturat mâinile cu Liviu Rusu, acum vii sa predici morala si bunul simt?

 14. Lulu 14.05.2016 la 9:20

  Oana a facut un mare bine orasului. Nu stiu daca intentionat sau nu. Te-a scos din carti de tot, pe tine si clica ta. Stii cata satisfactie pot avea oamenii cand vad pe liste nume noi? Mai sunt unii cu tupeu, doctorul de urechi, de exemplu. Fuziunea a prins bine. V-ati anihilat unul pe altul. N-ai ce face. Sau poate ai. Milostiv cum esti vei face donatii la Rotary. Si vei reflecta la Raul pe care l-ai facut orasului. Din gura ta citatetele cu Dumnezeu sunt blasfemii. Vei vedea, Dumnezeu da dupa inima si sufletul fiecaruia.

 15. Alex 14.05.2016 la 15:05

  Stiu cine pleaca dar nu stiu cine vine…
  Daca guvernarea pdl-ista a facut atat de mult „bine” ţării si nu a furat nici macar un banut de la cetatean (ha ha ha!!!), ne putem astepta ca si o „guvernare” municipala de aceiasi factura, condusa de o tipa infectata de aceleasi obiceiuri (cine se aseamana se aduna…), care a avut degeaba patru ani la dispozitie pentru a demonstra ceva dar care n-a facut decat gargara, ne putem astepta, zic, sa fie de aceiasi factura. Nu inteleg cum se face ca PNL n-a gasit in acest oras o alta persoana care sa prezinte mai multe garantii.

 16. Bogdan 14.05.2016 la 16:41

  Daca mergem dupa logica ta Alex, ne gandim serios ca Rusu ar putea semăna leit cu Ponta si Dragnea si toti Psdistii corupti si plagiatori, si atunci e mai rău decât în prima varianta!

 17. realist 14.05.2016 la 17:25

  Multi din cei care acum scuipa in cele 2 mandate au pupat mana, asa santem noi fara caracter, fara principii /Caragiale/ si azi ar avea subiect.
  Daca aiudienii il vor vota pe RUSU de ex isi merita soarta, acest fost oras civic va ajunge un sat fara esenta, cred ca nu se uita nartisismul evident , alura de taran scapatat pe un fotoliu al lui Rusu, aerele de boier fara carisma si gol de care a dat dovada in mandatele avute, dealtfel un om care are un E Q mic si fara o cultura civica asa ca,,,,,,,,,,,,, alegeti si veti avea parte de a fi condus de un om fara caracter si obisnuit sa va fie SEF /CA SI IN IMA /

  • bravo 14.05.2016 la 17:51

   bravo! ai spus un mare adevar. cei care au trait bine langa Josan acum I-au intors curul si il povestesc la fiecare colt de strada. iar peizanul de Rusu a profitat si el de pe urma lui Josan, a mancat un salar de vice 4 ani si a belit…iar acum vine sa propuna aiudenilor inca 4 ani de mizerie si rahat mancat cu lingura!

 18. Alex 14.05.2016 la 21:30

  Măi Bogdane, realist si bravo,
  Probabil ca sunteti fie postaci de meserie, fie pdl-isti feroce, fie plecaţi de-acasa. Eu traiesc in Aiud – Romania, iar iubiţii vostri pdl-isti în frunte cu si mai iubitul vostru basesc, mi-au taiat proape 15 milioane din cele doua salarii care sunt venitul familiei, fiind la un pas de a-mi pierde casa. Asa ca, îi iubesc ca sarea-n ochi. Voi probabil aveti niscaiva interese portocalii ca altfel nu-mi explic acest amor patimas. PSD-ul si ponta, asa corupti sau plagiatori, mi-au dat inapoi ce mi-au furat preacinstitii base, boc si compania.
  De furat cred ca fura toti, dar hotia portocalie este mai egoista, doar pentru ai lor. Hotia rosie mai scapa ceva si celor necajiti.

 19. Bogdan 15.05.2016 la 7:27

  Alex tată, daca ai prins taierile de salarii inseamna ca esti bugetar sadea si daca ti-au tăiat 15 milioane inseamna ca ai avut neica ceva salar de bugetar! Psd ul ti-a dat de la ma-sa….ca sa poti tu acum pupa pe cineva in dos si sa rămâi bugetar in continuare.

  • Bogdane 16.05.2016 la 15:20

   băsescu, mentorul vostru al pedeliştilor, foloseşte des un cuvânt care de altfel îl cacterizează şi i se potriveşte foarte mult : ticăloşit. Aşa că după modelul băsăului, răstălmăceşti totul şi bagi taică numai comentarii ticăloşite. In textul lui Alex era vorba de „. .. cele doua salarii care sunt venitul familiei,…” adică de DOUĂ, Bogdane şi nu „ … inseamna ca ai avut neica ceva salar de bugetar …” Si mai află bă’ Bogdă că într-o familie pot fi ambii părinţi dascăli (ai lui Alex de ex.) chiar dacă nu sunt la aceiaşi şcoală … Şi încă ceva : mai află că bugetari nu sunt numai angajaţii fiscului. Bugetari sunt şi dascălii care ţi-au pus ţie creionul în mână, bugetari sunt şi doctorii care-l tratează pe nen-tu băse de mahmureală bahică, ( şi ăstora le-aţi tăiat din salarii ) bugetar este şi pensionarul care n-are bani să-şi cumpere medicamente pt. că băse, boc şi pedeleu tău i-au tăiat pensia, că deh, era criză. Cu astfel de măsuri în timp de criză, orce handicapat poate guverna … Pt. măsuri de natură economică trebuie să ai cap … mai puţin matrafoxat …

   • Bogdan 16.05.2016 la 19:24

    Bugetar e si pensionarul??? Pensionari sunt 5 milioane si nu sunt bugetari, cu toata intelegerea pe care pot sa ti-o acord. Si nu ma gandeam numai la angajatii fiscului cand spuneam de bugetari, am proprietatea cuvintelor.
    Iar daca nu am comentat fiecare silaba a lui Alex, nu inseamna ca am ticalosit ceva. Am facut o mica impartire la 2 si m-am gandit ca un sfert din salar pe membru de familie a lui Alex, daca e 7 mil, atunci 28 de mil e un salar la care viseaza multi angajati din sectorul privat. Apoi,, Alex mi-a spus ca poate parintii lui nu meritau salarii asa mari daca am iesit eu asa pregatit si m-am gandit ca nu I-am intalnit parintii…nici la generala, nici la liceu (daca au peste 25 de ani in invatamant, trebuia…). Si inca ceva…daca nu impartasesc opiniile cuiva, nu inseamna ca sunt basist. Dar asta e eticheta voastra, a celor care nu acceptati alte pareri.

 20. realist 15.05.2016 la 8:24

  Alex, te inteleg dar daca citeaI atent cele scrise de mine unde nu am mentionat optiuni politice , vedeai ca eu doar il caracterizam pe vesnicul , obisnuitul sef, nartisistul de Rusu, pareri ce imi mentin despre acest om fara carisma , fara o educatie civica avid de functii si de bani care Daca ar avea ratiune si bun simti nu ar mai avea mancarimea de a fi sef , dar el se bazeaza pe patura sociala care se nasc slugi, traiesc ca niste slugi si mor tot asa si aici ma refer la fostii lumpenproletari de la I M A . Sper ca ai inteles acum /dealtfel eu nu te-am jignit asa cum ai facut tu /

  • Oana, urmaşa lui băs(ină)escu, către alegători 15.05.2016 la 14:21

   Votaţi-mă că sunt bună.
   Sunt perfectă. Sunt divină!
   Şi-n onoarea lui tătucu,
   Vă „şoptesc” câte-o bă .. nă !

 21. Alex 15.05.2016 la 14:48

  Bogdane „fiule”, parintiii mei sunt amandoi bugetari, profesori cu vechimea de peste 25 de ani, perioada in care au ajuns la o leafa de cca 30 de milioane din care iubita ta gasca portocalie (din care facea parte si mult iubita ta Oana!) le-au ciuntit cate un sfert ca sa aiba ei si cu ai lor ce fura. Incep sa cred ca nu prea si-au meritat-o nici pe aia din moment ce au avut ca rezultate specimene asemenea tie. Eu muncesc pe un salariu minim la un constructor – mare goanga pdl-ista si am si eu ochi si urechi ceea ce nu prea se poate spune despre tine…Sau poate te-ai infruptat si tu si/sau cei apropiati tie din ceea ce ne-au fost furat noua, caz in care pzitia ta este absolut de inteles…

 22. Lae Ochiosu 16.05.2016 la 9:09

  ne bucura iesirea lui josan- in loc sa se retraga bland si cumpatat, iasa cu surle si alarme sa vada lumea la rece ce si cat (nu) a facut pentru oras- felicitari, ai consilieri personali beton sau daca ideea ti-a apartinut, felicitari si mai mari ca ce-si face omul cu manuta lui, se cheama- gala recunostintei pe 60.000 lei cu medalie, diploma si placheta; cenzurati baieti

 23. Bogdan 16.05.2016 la 11:53

  Alex, ma indoiesc ca părintii tai mi-au fost profesori si chiar ma indoiesc ca esti fiu de profesori…Nu cunosc familie de profesori la aceeasi scoala in Aiud. Hotii si coruptii de Psdisti au făcut genocid in tara asta, deschide bine ochii! Mare brânză ca a tăiat Boc din lefurile bugetarilor.
  iar daca lucrezi la o mare goanga pdlista inseamna ca ai unde munci, majoritatea nu au. Si ar trebui sa ii multumesti in fiecare zi că te-a angajat si iti poti lua o pâine. Si daca esti nemultumit de salar ar trebui sa mergi la goangele tale psdiste sa iti dea de lucru pe vămi multi pentru ca esti capabil!

 24. Alex 16.05.2016 la 14:16

  Mare brânză ca a tăiat Boc din lefurile bugetarilor!! Bogdane, esti bolnav sau tamp sau amandoua. (echivalent politruc pdlist-basist de nivel baza ). Ar trebui sa te tratezi, dar cred ca deja esti incurabil. Oricum, pentru mine nu mai existi.

 25. Bogdan 16.05.2016 la 15:44

  Esti deformat ideologic daca iti permiti sa faci afirmatii de genul acesta. Dar probabil te uiti mult la antena 3 si atunci te inteleg. Pentru mine existi @Alex, asta-i baiul…

  • Schepsis 16.05.2016 la 16:48

   Măi Bogdane măi, la câtă răutate zace-n voi pedelişii, baiul e că existăm noi toţi ceilalţi …

 26. Ionel 16.05.2016 la 17:14

  Alex, Bogdan..nu va mai certati intre voi, pentru ca oricum optiunea fiecaruia e clara. Comentati ceva despre postarea primarului, apoi mergeti la vot si alegeti ce va reprezinta pe fiecare! cat despre rautate, cred ca sunt destui in toate partidele, nu va faceti griji.

 27. Bogdan 16.05.2016 la 17:41

  …si e greu sa întelegi cum un tanar care se pretinde fiu de intelectuali, poate sa opteze pentru psd. In Romania sunt aproximativ1,5 mil de angajati la stat din 5.5 mil angajati in total. Adică un milion jumate care nu produc nimic. In perioade de criza, se recurge la solutii dureroase si cu efecte pe termen scurt, normal, pe spinarea celor ce mănâncă de la stat, ca doar nu le baga mâna în buzunar privatilor. Era mai bine sa dea afara 25%? Dar ca sa întelegi mecanismele acestea nu trebuie sa fii nici din psd, nici din pnl, nici in alte partide, ci trebuie sa citesti si sa te informezi. Daca un tanar optează pentru psd pentru ca a primit ceva, ce ar fi primit de la orice guvern dupa ce trecea criza, atunci…multa sanatate!

 28. @ Bogdan 16.05.2016 la 18:40

  pt un prostanac care voteaza doar cu pdl „… e greu sa înteleega cum un tanar care se pretinde fiu de intelectuali, poate sa opteze pentru psd.”

  • Bogdan 16.05.2016 la 19:41

   Prostanacii erau in alt partid… intreaba-l pe Iliescu.

 29. Al doilea aiudean scarbit ! 16.05.2016 la 18:42

  Alex sau cine-i fi , mai lasa-ne frate cu taierile de salarii ale bugetarilor, ca or fi profesori , ca or fi doctori , le-au luat asa taiate cum au fost , dar cei din privat care si-au pierdut locurile de munca si nu mai aveau salarii, nici macar taiate … ce sa mai spuna ? nu se vaieta , taxe si impozite marite pe afacerea mea … sa fie bani la bugetari , la Josan si tovarasul Rusu , care , in afara de asi lua salariile timp de 4 mandate, ce au facut ? Alex iti recomand sa-i angajezi la tine la firma pe tovarasii Josan si Rusu , timp de 16 ani , sa le platesti lunar salarii grase , dar ei sa nu-ti produca nimic … Nu-ti doresc decat sa ti se intample lucru acesta … in rest oricine ar veni la primarie in afara de cei doi tovarasi cred personal ca vor realiza mai mult. Nu sunt pro partid , dar cred totusi ca , cu cineva la primarie care are si suport la Consiliul judetean se poate face ceva si pt noi , aiudenii ( vezi Blaj , Alba Iulia , pana si la Ocna Mures lucrurile au inceput sa se miste) In rest … numai de bine … Sanatate !

 30. securea comunista 16.05.2016 la 22:24

  ce stiti voi psd-istii sa deturnati discutiile si atentia de la ce este de fapt alegerea unui primar! nu aveti nici un argument sa combateti alegerea unui candidat numai acela ca un govern a taiat salarii si a impozitat pensii! dar faptul ca propriul vostru candidat Liviu Rusu a fost si primar si viceprimar si nu a facut nimic in Aiud, asta nu stiti sa spuneti! a fost acolo, la butoane, a fost primar si viceprimar, despre „realizarile” lui vorbiti, nu despre salarii si pensii, pentru ca administrarea orasului nu are nici o legatura cu salariile bugetarilor! metode securiste de 2 bani…