Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Horațiu Josan: Aiudeni portocalii, ascunși sub sigla PNL, intoxică opinia publică cu afirmații nefondate la persoana mea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horatiu Josan05De la început vreau să precizez faptul că, așa cum am mai afirmat, nu mai candidez pentru nici o funcție de demnitate, la alegerile locale din luna iunie, iar pe cale de consecință, nu sunt în campanie electorală.

Cu toate acestea, pe fondul neputinței unor grupuri de persoane, care se ascund în spatele siglei PNL, aceștia continuă să intoxice opinia publică cu fel de fel de afirmații nefondate la persoana mea.

Dincolo de vocabularul folosit, acele persoane care scriu în numele aiudenilor, știu că afirmațiile sunt sub limita bunului simț și al decenței, dar ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac”.

Cu privire la proiectul ”Gala Recunoștinței” a curs multă cerneală și nu mai doresc să răspund, însă se cuvine să reamintesc faptul că acest proiect a primit girul forului deliberativ, la sfârșitul anului 2015, însă unii consilieri s-au făcut că uită acest lucru. Vorba românului: ”S-au sucit”.

În mintea lor, a mulțumi public, ”cu bune și rele” aleșilor aiudenilor, care de aproximativ 25 de ani au condus destinele Aiudului, destine în care primarii au pus doar în aplicare hotărârile Consiliului Local, este petrecere.

A invita reprezentanții orașelor înfrățite este un semn de respect, de menținere a relațiilor de colaborare, relații care s-au materializat tot prin Hotărâri ale Consiliului Local, așadar nu este ”chermeză”.

Un aspect pe care doresc să-l precizez, este acela că, cei care au fost împotriva organizării acestui eveniment sunt aceiași care la începutul mandatului de consilier și-au aprobat indemnizațiile pe următorii 4 ani. De ce în urmă cu 4 ani, nu am întâlnit aceeași normă de conduită morală și etică din partea domnilor consilieri?

Se impune să menționez faptul că în decursul mandatelor în care am fost primar, toate proiectele inițiate de către mine au fost dezbătute în consiliul local, ele devenind hotărâri tot ca urmare a votului exercitat de către consilieri. Niciodată, niciun bănuț public nu a fost folosit fără temei legal și chiar și ”postacii” știu acest lucru.

Despre lucrările de reparații și investițiile care sunt în derulare în această perioadă, trebuie să spun încă odată, răspicat, pentru toți locuitorii municipiului, că acestea au fost demarate cu mult înaintea campaniei și se vor derula, indiferent de voința celor de rea-credință, care încearcă să intoxice pentru câteva voturi.

Doresc să mai afirm că oricât ar dori unii, ei nu reprezintă toți aiudenii. Pe aiudeni îi consider capabili să discearnă și, cu înțelepciune, să se detașeze de cei care, au demonstrat de-a lungul anilor, că pentru ei doar puterea contează, iar odată instalați în fotolii, nu numai că uită de menirea lor, dar se comportă ca și feudalii.

Doamnelor și domnilor ”scriitori”, alături de aiudeni ați fost și cel mai probabil veți fi doar cu vorba, în rest ”Dumnezeu cu mila”. Cetățenii nu vor uita toate piedicile care le-ați pus, amintiți-vă de glorioasa voastră perioadă 2010 – 2011.

Personal, baron nu am fost niciodată, cu ce am intrat am și ieșit. În schimb, ca niște cuci, voi ați ocupat cuibul și chiar culmea nesimțirii, ați îmbrăcat și hainele gazdei. Eroare, ați schimbat haina, dar glasul vă trădează.

În rest, să fim sănătoși!

Primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea