Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Gheorghe Damian, măsuri pentru susținerea viitorilor investitori: „Am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, primarul Gheorghe Damian anunță extinderea economică a comunei Ciugud, prin pregătirea a 12 hectare, parcelate, cu intenția de a atrage noi investitori.

„Au mai trecut 30 de zile pline…sigur că vă așteptați că voi vorbi despre 30 de zile de campanie electorală. Veți fi dezamăgiți pentru că la Ciugud au fost 30 de zile pline de muncă, zile NORMALE în care, alături de colegii din primărie, am lucrat la noi și noi proiecte. Despre toate aceste proiecte vă voi vorbi de luni pentru că nu vreau să vă încarc și eu cu informații pe care ați putea să le catalogați doar promisiuni electorale. La Ciugud nu facem promisiuni electorale, noi venim cu proiecte pe care le transformăm în realitate.

Profit însă de faptul că reflectoarele sunt în această perioadă pe noi și, în numele comunității din Ciugud, lansez o nouă provocare mediului de afaceri: Veniți în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud!

Am decis să extindem zona noastră economică și am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile și cu măsuri serioase pentru susținerea investitorilor. Promitem că vom fi o administrație locală corectă, deschisă, cinstită și prietenoasă cu mediul de afaceri.

Pentru Ciugud, Zona de Dezvoltare Economică a devenit motorul principal care ne-a dus de la o comună cu venituri, în anul 2000, de aproximativ 15.000 de euro, la o comună cu venituri doar din această zonă de aproape 1 milion de euro.
Iată motivul pentru care comunitatea din Ciugud îndrăgește investitorii corecți și care au curajul să își dezvolte afaceri „Made in Ciugud”!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea