Primarul Gheorghe Damian, măsuri pentru susținerea viitorilor investitori: „Am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, primarul Gheorghe Damian anunță extinderea economică a comunei Ciugud, prin pregătirea a 12 hectare, parcelate, cu intenția de a atrage noi investitori.

„Au mai trecut 30 de zile pline…sigur că vă așteptați că voi vorbi despre 30 de zile de campanie electorală. Veți fi dezamăgiți pentru că la Ciugud au fost 30 de zile pline de muncă, zile NORMALE în care, alături de colegii din primărie, am lucrat la noi și noi proiecte. Despre toate aceste proiecte vă voi vorbi de luni pentru că nu vreau să vă încarc și eu cu informații pe care ați putea să le catalogați doar promisiuni electorale. La Ciugud nu facem promisiuni electorale, noi venim cu proiecte pe care le transformăm în realitate.

ELIT

Profit însă de faptul că reflectoarele sunt în această perioadă pe noi și, în numele comunității din Ciugud, lansez o nouă provocare mediului de afaceri: Veniți în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud!

Am decis să extindem zona noastră economică și am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile și cu măsuri serioase pentru susținerea investitorilor. Promitem că vom fi o administrație locală corectă, deschisă, cinstită și prietenoasă cu mediul de afaceri.

Pentru Ciugud, Zona de Dezvoltare Economică a devenit motorul principal care ne-a dus de la o comună cu venituri, în anul 2000, de aproximativ 15.000 de euro, la o comună cu venituri doar din această zonă de aproape 1 milion de euro.
Iată motivul pentru care comunitatea din Ciugud îndrăgește investitorii corecți și care au curajul să își dezvolte afaceri „Made in Ciugud”!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419