Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primarul Gheorghe Damian: ”De 1 Decembrie vom avea o întâlnire a pasionaților de turism în rulote, la Ciugud”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Invitat la Radio Unirea FM, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a anunțat că, de 1 Decembrie se va organiza o întâlnire a pasionaților de turism în rulote, chiar în locul unde se va amenaja campingul dedicat special acestor vehicule – parte din zona de agrement care va fi construită pe malul Mureșului.

”Atunci când am decis să facem acolo o zona de camping pentru rulote nu aveam informații foarte amănunțite despre acest domeniu, dar ne-am interesat și am descoperit că acești oameni pasionați de turismul în rulote au un forum. Noi le-am transmis ce vrem să facem și apoi au venit ei cu sugestii, ne-au spus ce au mai văzut prin străinătate și ce ar vrea să găsească aici, în camping-ul nostru. Și uite așa, cred că se concretizează, de 1 Decembrie va fi o reuniune a rulotiștilor din România, chiar aici, în comuna Ciugud”, a declarat primarul Damian.

Referitor la amenajarea zonei de agrement, edilul a explicat că este o investiție foarte ambițioasă, care cuprinde 10 obiective, din care în primăvară vor fi finalizate două – zona de debarcader împreună cu zona de picnic și zona pentru rulote. Finanțarea se va face prin grupul de acțiune locală care își propune să dezvolte turismul pe râul Mureș. Ulterior va fi amenajat terenul de sport, pentru care se va primi o sponsorizare de la firma care deține și terenul de golf din apropiere. Pentru restul obiectivelor, între care și o piscină, se caută în continuare soluții de finanțare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea