Primarul Gheorghe Damian: ”De 1 Decembrie vom avea o întâlnire a pasionaților de turism în rulote, la Ciugud”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Invitat la Radio Unirea FM, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a anunțat că, de 1 Decembrie se va organiza o întâlnire a pasionaților de turism în rulote, chiar în locul unde se va amenaja campingul dedicat special acestor vehicule – parte din zona de agrement care va fi construită pe malul Mureșului.

”Atunci când am decis să facem acolo o zona de camping pentru rulote nu aveam informații foarte amănunțite despre acest domeniu, dar ne-am interesat și am descoperit că acești oameni pasionați de turismul în rulote au un forum. Noi le-am transmis ce vrem să facem și apoi au venit ei cu sugestii, ne-au spus ce au mai văzut prin străinătate și ce ar vrea să găsească aici, în camping-ul nostru. Și uite așa, cred că se concretizează, de 1 Decembrie va fi o reuniune a rulotiștilor din România, chiar aici, în comuna Ciugud”, a declarat primarul Damian.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Referitor la amenajarea zonei de agrement, edilul a explicat că este o investiție foarte ambițioasă, care cuprinde 10 obiective, din care în primăvară vor fi finalizate două – zona de debarcader împreună cu zona de picnic și zona pentru rulote. Finanțarea se va face prin grupul de acțiune locală care își propune să dezvolte turismul pe râul Mureș. Ulterior va fi amenajat terenul de sport, pentru care se va primi o sponsorizare de la firma care deține și terenul de golf din apropiere. Pentru restul obiectivelor, între care și o piscină, se caută în continuare soluții de finanțare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419