Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran între câștigătorii Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna este singurul edil din județul Alba aflat pe lista câștigătorilor Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală. Acesta a fost premiat pentru ”Cel mai bun proiect la secţiunea Activităţi Recreative, la nivelul Regiunii Centru”.

Gala Concursului Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele Bune să se-adune!”, ediţia 2013 a avut loc recent, la Brașov. Aflată la cea de-a doua ediţie, competiţia a fost organizată de Revista Română de Administraţie Publică Locală, publicaţie ce şi-a asumat încă de la început misiunea de a contribui la recunoaşterea serviciului public prin promovarea reuşitelor din domeniul administraţiei publice, în special cea locală, şi prin încurajarea excelenţei.

Gala de decernare a premiilor s-a desfășurat în cadrul FAR – Forumul Administrației Românești, eveniment la care s-au decernat și premiile ”APL.H – Administrația locală la înălțime” pentru cei mai buni primari şi funcţionari publici. În acest caz, pe lista celor premiați nu s-a aflat nici un edil din județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea