Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, sancționat de Prefectura Alba, condusă de Dănuț Hălălai

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a fost sancționat de Instituția Prefectului Alba pentru nerespectarea termenului legal de prezentare a raportului anual privind starea economică, socială și de mediu a unității administrativ-teritoriale.

Informația a apărut în spațiul public în urma unei solicitări adresate Prefecturii Alba de către un albaiulian, Andrei Nicolae Popa. Răspunsul a fost postat pe Facebook.

ELIT

”Primarul municipiului Alba Iulia a fost sanctionat contraventional pentru ca nu a prezentat in termen raportul privind starea economica, sociala si de mediu a municipiului Alba Iulia.
Incercand sa se sustraga raspunderii contraventionale, a prezentat raportul in luna septembrie 2017. Il felicit pe domnul prefect pentru ca a respectat legea si nu s-a lasat intimidat de catre puterea locala. Cu domnul prefect, judetul Alba e pe maini bune!”, a scris Andrei Nicolae Popa pe Facebook.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

der gauleiter 9 octombrie 2017 at 9:49

Propun ca Prefectura sa-i confiste cocalarului „aifonul” pe care il butoneaza in fotografia de mai sus si sa-l doneze unui copil sarac cu rezultate bune la invatatura.

Lenuta 9 octombrie 2017 at 10:24

Bravo domnule prefect ati facut ce trebuia cu domnul primar jos cu el si alt mandat de primar sa nu mai primiasca si bagatil ka puscarie pt ca a furat mult din bugerul statului care şa facut avere pe pani pt oameni saraci care trebuia sa constriasca blocuri de asistenta sociala asa cum a fost planul inainte de a lua decizia sa evacueze locatari din blocul numit turturica, care este un bloc sociala si ei la cumparat. Tragetil la raspundere cine ia permis sa cumpere un bloc social fara sa aiba obligatia de a le oferi locatarilor un alt adapost ..unde ca si poata creste copiii si sa le trimita la scoala. Dumnezeu sa va dea sanatate domule prefect ma rog sa l bagati la puscarie pe primarul ca este un hot mare

CIUFU 9 octombrie 2017 at 11:10

MA IMPUTITILOR IAR VA TREBUIE CONDITII BUNE DE VIATA SI TRAI PE MOCA?
CERETI DE MUNCA SI RESTUL VIN DE LA SINE.
PRIMARUL FURA DE LA VOI? CE SA FURE CA NU ARE CE DE PUTUROSI CE SUNTETI.
VI FRICA CA VA DEPASESTE. LA URMA URMEI EL MACAR MUNCESTE .DE CE NU SPUI CITI DIN TURTURICA APTI DE MUNCA AU UN LOC DE MUNCA?
PE UNDE TRECETI TOT FURATI SI DISTRUGETI.
LA MUNCA CU VOI LENESILOR.

Stef 9 octombrie 2017 at 14:23

Cred ca Hava stie unde este judecatoria!

gino 11 octombrie 2017 at 13:43

Oare in comunele din judet sau depus aceste rapoarte? Daca da, ce au raportat?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...