Rămâi conectat

Sport

Primăria municipiului Alba Iulia preia în vară AFC Unirea 1924 Alba Iulia, prin CSM Unirea Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță AFC Unirea 1924 Alba Iulia, aflată pe ultimul locul în Seria a 9-a, va fi preluată la vară de Primăria municipiului Alba Iulia, conform celor afirmate de primarul Gabriel Pleșa, urmând să se aplice  modelul actual de sub Drăgana, unde primăria finanțează Metalurgistul Cugir. Demersul anunțat azi, în cadrul unei conferințe de presă, se va face prin intermediul CS Municipal Unirea Alba Iulia, ce aparține de autoritățile locale și administrează patrimoniul sportiv din municipiu, iar peste 2 ani se vrea ca gruparea fanion a județului să promoveze în liga a 2-a în anul Centenarului.

Fondurile ce urmează să se încaseze din China (conform celor declarata de Mihai Dăscălescu într-o întervenție la GSP Live, în jur de 140.000 de euro) în urma transferului lui Nicolae Stanciu vor fi folosite pentru achitarea tuturor datoriilor în condițiile în care momentan conturile cluburilor sunt blocate întrucât Gheorghe Grozav a solicitat pe calea instanței o sumă ce o investise în club (35.000 de euro). După ce va fi preluată de autoritățile locale, echipa de fotbal va avea un buget de 250.000, maximum 300.000 de euro.

Primăria mai dorește să modernizeze în mod substanțial Stadionul „Cetate” în viitorul apropiat, prin intermediul CNI, respectiv să fie refăcute tribunele, pe schelet metalic, asta după ce, după încheierea actualului sezon, în care se speră că se va evita retrogradareaîn liga a 4-a, se va trece la refacerea totală a gazonului de pe terenul central.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea