Primăria Municipiului Aiud a demarat primul pas în digitalizarea sistemului de învățământ

Primăria Municipiului Aiud a demarat primul pas în digitalizarea sistemului de învățământ

Primăria Aiud își dorește ca în viitorul apropiat să reușească să dezvolte sistemul de învățământ aiudean, astfel că a demarat primul pas al procesului de digitalizare al sistemului de învățământ aiudean. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a primăriei municipiului.

„Am depus proiectul pentru introducerea catalogului electronic în toate școlile aiudene!

INFORMARE COVID-19

După ce săptămâna trecută vă comunicam faptul că am supus aprobării Consiliului Local scrierea, depunerea și implementarea unui proiect cu finanțare europeană pentru introducerea catalogului electronic în toate școlile din Municipiul Aiud, astăzi revenim pentru a vă transmite că proiectul a fost depus.

Pe lângă platforma digitală și resursele materiale (tablete pentru profesori, servere, catalog electronic, etc.), proiectul mai presupune și alte două componente distincte: (1) un sistem de informatizare pentru managementul prestațiilor sociale din cadrul Direcției pentru Asistență Socială Aiud; și (2) dotarea Poliției Locale cu un soft și aparatură care permite ținerea în evidență electronică a proceselor verbale și tipărirea proceselor verbale pe teren.

Proiectul are o valoare totală de 3 milioane de lei”.

Surse: Pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Aiud

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...