Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Blaj: Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de inspector și unul de consilier. Termeni limită pentru înscrieri și condiții de participare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Blaj organizează concurs în vederea ocupării a trei posturi vacante. Este vorba despre un post de inspector de specialitate, în cadrul compartimentului Informare, Relaţii Publice, C.I.C., UAT Mun. Blaj, un post de consilier debutant – compartiment Administrarea Domeniului Public şi Privat şi Disciplina în Construcţii, Birou Urbanism, și un alt post, de inspector debutant, în cadrul compartimentului Control Comercial, Direcţia Buget Finanţe.

1.Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Blaj, anunţă concurs în data de 15.03.2016 ora 10:00 proba scrisă şi interviu în 17.03.2016 ora 10:00, în vederea ocupării postului vacant din cadrul Compartimentului Informare, Relaţii Publice, C.I.C., UAT Mun. Blaj, după cum urmează:

–  Inspector de specialitate – funcţie contractuală de execuţie, Debutant, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, cunoştinte, certificat/atestat de limbă străină, engleză, nivel mediu, cunoştinţe, studii, IT (cunoştinţe de operare calculator ), de preferinţă utilizarea aplicaţiilor WORD, EXCEL, INTERNET.

Dosarele de concurs se depun la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, din cadrul instituţiei, până la data de 07.03.2016 (Relaţii suplimentare: 0258/710110 )

2. Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Blaj, anunţă concurs în data de 29.03.2016 ora 1000 proba scrisă şi 31.03.2016 ora 1400 interviu, la sediul instituţiei din Piaţa 1848 nr. 16, în vederea ocupării

postului vacant, funcţie publică de execuţie, Compartiment Administrarea Domeniului Public şi Privat şi Disciplina în Construcţii, Birou Urbanism, după cum urmează:

Consilier Debutant -Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii inginereşti, specialitatea construcţii civile, industriale şi agricole.

Bibliografia şi actele solicitate candidaţiilor pentru  dosarul de înscriere sunt afişate la sediul unităţii.

Dosarele de concurs se depun la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, din cadrul instituţiei, până la data de 17.03.2016. (Relaţii suplimentare: 0258/710110)

3. Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Blaj, anunţă concurs în data de 05.04.2016 ora 1000 proba scrisă şi 07.04.2016 ora 1400 interviu, la sediul instituţiei din Piaţa 1848 nr. 16, în vederea ocupării postului vacant, funcţie publică de execuţie, Compartiment Control Comercial, Direcţia Buget Finanţe, după cum urmează:

Inspector Debutant – Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii economice.

Bibliografia şi actele solicitate candidaţiilor pentru  dosarul de înscriere sunt afişate la sediul unităţii.

Dosarele de concurs se depun la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, din cadrul instituţiei, până la data de 24.03.2016. (Relaţii suplimentare: 0258/710110). (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea