Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia oferă spre închiriere 9 căsuțe în incinta Parcului Sărbătorilor de Iarnă din Piața Unirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

9 casuțe amplasate în Parcul sărbătorilor de iarnă din Piața Unirii sunt oferite pentru închiriere, prin licitație, de Primăria Alba Iulia, pentru activități de alimentație publică în perioada 1 decembrie 2017 – 1 februarie 2018.

Sunt construcții cu suprafețe diferite, 6 dintre acestea având 7,5 mp iar alte 3 – 40 mp, prețul de pornire al licitației fiind de 2 lei/ mp/ zi.

Licitaţie publică este organizată în data de 23 noiembrie 2017, ora 13.00; documentaţiile şi taxele se vor plăti la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat  situat în Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr.7, bl. S1, sc. E (vis-a-vis de BANCPOST )

Înscrierea la licitaţie se face la primărie, cam 8 în perioada 20 noiembrie – 23 noiembrie 2017 iar Caietele de sarcini se procură de la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat.

În caz de neadjudecare sau amânare a sedinţei de licitaţie, aceasta se va repeta în data de 27 noiembrie 2017, ora 13.00, iar înscrierea se face în perioada 24 noiembrie – 27 noiembrie 2017, ora 11.00.

Informaţii suplimentare se pot primi de la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat sau la telefon 0258/815367.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea