Rămâi conectat

Actualitate

Primaria Alba Iulia: ”Locuitorii de pe străzile Zlatnei și Calea Moților trebuie să-și finalizeze urgent branșamentele la utilități”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere lucrările de modernizare a drumului în cadrul obiectivului “Modernizare DN 74 de la km 99 + 870 la km 103+175, strada Zlatnei și strada Calea Moților”, deținătorii de imobile (terenuri) din zonă sunt rugați de administrația locală să realizeze lucrările de branșamente la retelele de utilități în regim de urgență – până în 5 aprilie – pentru a se putea executa în condiții optime trotuarele aferente străzilor amintite.

Menţionăm că după finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului nu se vor mai autoriza lucrări de acces şi racorduri la utilităţi pe durata de garanţie a acestora, respectiv 5 ani”, precizează reprezentanții Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi Autoritățile europene au implementat instalarea obligatorie a „cutiei negre” pentru toate mașinile noi, începând din vara acestui an, mai exact luna iulie. Comisia Europeană a decis să introducă un nou tip de dispozitiv pentru a facilita analiza modului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea