Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: ”Lista de priorităţi pentru locuinţe sociale se află în etapa finală”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În şedinţa de Consiliu Local din data de 26 martie se vor supune spre aprobare listele de priorităţi cu solicitanţii de locuinţe sociale şi a locuinţelor destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din imobile retrocedate foştilor proprietari pe anul 2013.

Potrivit reprezentantului Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, în privinţa locuinţelor sociale s-a întocmit o listă de aproximativ 170 solicitanți, iar pe lista chiriaşilor evacuaţi figurează 6 solicitări. Serviciul Public de Asistenţă Socială s-a organizat în 12 echipe de câte 2 asitenţi sociali pentru realizarea anchetelor sociale.

După finalizarea acestei proceduri, s-a trecut la punctarea cererilor în baza criteriilor aprobate prin HCL 68 din 26 februarie 2013. Comisia de analiză a cererilor, constituită pentru evaluarea acestor solicitări a finalizat procedura, incluziv prin anchete suplimentare în teren. Ulterior aprobării listei de priorităţi în sedinţa de CL se va trece la întocmirea listei de repartiţii.

În prezent sunt gata de predare 25 de apartamente şi încă 50 se află în diferite stadii de execuţie. Pentru aceste 50 de apartamente Primăria caută soluţii de finanţare, în cazul în care solicitarea adresată MDRAP nu va fi aprobată. În situaţia finalizării acestor apartamente se va proceda la repartiţii ulterioare.

Actuala listă de priorităţi aprobată de Consiliul Local se va afişa la sediul SPAS şi la sediul Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea