Ziarul Unirea

Primăria Alba Iulia așteaptă oferte pentru contractul de punere în valoare a vestigiilor arheologice din Cetate

*25 aprilie 2013, data la care se vor deschide ofertele 

În această perioadă, inclusiv în data de 25 aprilie până la orele 10.00, agenţii economici interesaţi sunt asteptaţi să depună oferte pentru contractul de proiectare, execuţie si asistenţă tehnică având ca obiectiv punerea în valoare a vestigiilor arheologice descoperite în perioada de implementare a proiectului de Reabilitare a Centrului Istoric al Cetăţii.

ELIT

După contractarea lucrărilor de bază în cadrul proiectului menţionat anterior, s-a realizat o economie din care se va susţine punerea în valoare a sit-ului roman, a drumului roman şi a zidului din apropierea clădirii Ierihon. Valoarea estimată de către beneficiar a acestui contract este de 23.553.833,06 lei (fără TVA) din care: construcţii şi montaj 20.410.614,25 lei; proiectare 777.500,00 lei; asistenţă tehnică 247.150 lei; cheltuieli diverse şi neprevăzute – 2.118.568,81 lei conform OUG 34/2006

Lucrările sunt prevăzute să se desfăşoare pe durata a 8 luni, respectând astfel graficul proiectului mare de reabilitare a centrului istoric.

În acelaşi context, în data de 11 aprilie 2013, este prevăzută deschiderea ofertelor pentru serviciul de dirigenţie şantier, subsecvent acestui contract de execuţie.

Cei interesaţi pot consulta întreaga documentaţie prin intermediul sitemului de achiziţii publice SEAP sau pot obţine mai multe informaţii de la Biroul Achiziţii din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| PSD Alba: Solicităm scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba

Consilierii județeni ai PSD solicită scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba, odată cu redeschiderea depozitului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

Costel* 2 aprilie 2013 at 12:18

Sigur acest contract gras va fi castigat de Groful Szabou mare prieten cu Principele antibasist Hava.

matahala 2 aprilie 2013 at 13:43

Primaria asteapta oferte pe care sa le respinga…ca oricum castigatorul este cunoscut deja.
Nu degeaba au supraevaluat costurile lucrarii…sa mai pape un milion doua de euro…..sa mananca si gura lu’ primaru ceva

Custozza Losenau 2 aprilie 2013 at 15:17

Eu as desemna castigatoare doar oferta de la firma care ar pune in valoare vestigiile romane de sub havele, de sub fantanile arteziene si in sarcofagul urias in care a inmormantat dl. Szabou mai bine de 2000 de ani de istorie albaiuliana! Curaj baieti, sa stricam noul loc de joaca care se vrea- de catre unii cu mintea tulburata! – a purta numele de „Piata Cetatii”!

gaspar 2 aprilie 2013 at 23:12

pe lateral se poate pune sticla la unghi de 45 de grade si se poate acoperi cu un tavan de verdeata.

imprtant e ca refletoarele care vor lumina atat ziua cat si noaptea sa fie cat mai mascate iar cablurile de curent la fel.

am vazut asa ceva intr-o capitala europeana a carei steag al orasului este tricolorul.

deci se poate lua ideea si dezvoltata.

sper sa iasa ceva frumos

Gabi 3 aprilie 2013 at 0:30

Ce amuzant..Pimaria asteapta oferte!!:))))Toata lumea stie ca este o licitatie trucata,dupa chipul si asemanarea celor de la Corint. Companiile mari din domeniu au anuntat deja ca nu vor participa la licitatie iar cei care vor veni sunt intelesi cu Corint sa participe ca „umplutura” 🙂 Cititi putin fisa de date a licitatiei la partea de experienta similara solicitata…macar o sa va amuzati, totul este croit „bine”. Urmariti procedura domnilor jurnalisti, o sa fie interesant!!:)

Toma 3 aprilie 2013 at 7:26

Ce sa mai pui in valoare? Degradarea acestora este aproape totala, mai ales cel din fata portii a III-a.Bani multi, cheltuiti fara rost.

girboveanu 4 aprilie 2013 at 10:25

DNA a declinat cercetarea dosarului cu parcul Custozza, deci infractorii pot linistiti sa mai umfle citeva milioane din banii publici! Asta nu-i licitatie, e incredintare directa iar contractul este cert supraevaluat.

alrica 4 aprilie 2013 at 11:59

E mai mult ca sigur ca basescu este de vina de faptul ca ruinele au ajuns in ploaie si se degradeaza. Daca il lasa in locul lui pe superbul antonescu altfel stateau lucrurile.
Madar and za fadar ar fi putut aduce bunastarea in orasul marii uniri si mai multi bani, dar nu de la bagaciosii din UE, pentru inca doua cetati medievale. Si in plus baietii sai, care ar efectua exemplar aceste lucrari, nu s-ar atinge de banii comunitari, ba, mai mult, ar aduce si de acasa ceva banuti, pentru binele locuitorilor. Acum sa fim seriosi. Intr-o tara normala, civilizata, orice persoana cu bun simt ar fi mandra sa vada cum arata acum si va arata in plus, orasul Alba Iulia. Pana la dovedirea si nu a unor supozitii in privinta fraudelor trebuie sa recunoastem modul profesionist in care au evoluat lucrarile de restaurare. Todeauna va fi loc de mai bine. Daca a ramas ceva miere pe mainile unora trebuie pusi la plata. Pana atunci trebuie sa fim mandrii ca suntem alba-iulieni si ca acum avem unul din cele mai frumoase orase din tara.

Costel* 4 aprilie 2013 at 14:39

@ alrica, Basescu nu are treaba cu Cetatea Alba Iuliei, dumnealui are treaba doar cu doamna Nuti Udrea si cu procurorul Morar. Domnul Hava are treaba cu Cetatea din care face parte si Cimitirul Eroilor care arata acum precum basistii la ora actuala in … „descompunere” … daca nu ma credeti puteti constata personal in cimitir cruci si monumente distrue gard rupt de vreo doi ani si vezi doamne daca acesti EROI AI NEAMULUI nu „SPOSORIZEAZA” unde trebuie isi merita soarta.

Comentariile sunt oprite