Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia a căzut la pace cu instructorii de înot de la Bazinul Olimpic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală din Alba Iulia a detensionat situația apărută din cauza noului program de inițiere în înot și a tarifelor de la Bazinul Olimpic, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

mircea havaÎn cursul acestei dimineți, primarul municipiului Alba Iulia – Mircea Hava a discutat cu instructorii de înot problemele semnalate. Această întâlnire este rezultatul dorinței primarului de a răspunde activ situațiilor apărute în oraș.

Regulamentul pe care l-am aplicat anul trecut la Bazinul Olimpic a avut în vedere o perioadă de analiză a eficienței activității, din toate punctele de vedere. Am spus încă de la deschidere că, mai mult ca sigur, de la 1 ianuarie 2015 vom avea un nou regulament bazat pe statisticile din exploatare”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Protest împotriva noului regulament de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia – Instructorii de înot și părinții copiilor de la cursurile de inițiere ies în stradă

În urma discuțiilor, ambele părți au concluzionat asupra operării de modificări în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic Alba Iulia. Propunerile instructorilor/profesorilor de înot, mediate cu propunerile departamentelor de specialitate ale primăriei vor fi incluse în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic ce va fi supus aprobării Consiliului Local Alba Iulia în ședința de vineri, 20.02.2015.

Ambele părți și-au expus punctul de vedere asupra regulamentului. Adevărul absolut nu este deținut doar de o singură parte. Este dorința noastră, a administrației locale, să găsim o cale care să eficientizeze activitatea Bazinului Olimpic, să creeze condițiile necesare practicării sportului, să ajutăm la dezvoltarea sănătoasă a tinerilor prin înot, dar în același timp trebuie să vedem și realitățile economice ale problemelor”, adaugă primarul Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea