Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia a căzut la pace cu instructorii de înot de la Bazinul Olimpic

Publicat

în

Administrația locală din Alba Iulia a detensionat situația apărută din cauza noului program de inițiere în înot și a tarifelor de la Bazinul Olimpic, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

mircea havaÎn cursul acestei dimineți, primarul municipiului Alba Iulia – Mircea Hava a discutat cu instructorii de înot problemele semnalate. Această întâlnire este rezultatul dorinței primarului de a răspunde activ situațiilor apărute în oraș.

Regulamentul pe care l-am aplicat anul trecut la Bazinul Olimpic a avut în vedere o perioadă de analiză a eficienței activității, din toate punctele de vedere. Am spus încă de la deschidere că, mai mult ca sigur, de la 1 ianuarie 2015 vom avea un nou regulament bazat pe statisticile din exploatare”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Electrica Furnizare Discount

CITEȘTE ȘI: Protest împotriva noului regulament de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia – Instructorii de înot și părinții copiilor de la cursurile de inițiere ies în stradă

În urma discuțiilor, ambele părți au concluzionat asupra operării de modificări în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic Alba Iulia. Propunerile instructorilor/profesorilor de înot, mediate cu propunerile departamentelor de specialitate ale primăriei vor fi incluse în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic ce va fi supus aprobării Consiliului Local Alba Iulia în ședința de vineri, 20.02.2015.

Ambele părți și-au expus punctul de vedere asupra regulamentului. Adevărul absolut nu este deținut doar de o singură parte. Este dorința noastră, a administrației locale, să găsim o cale care să eficientizeze activitatea Bazinului Olimpic, să creeze condițiile necesare practicării sportului, să ajutăm la dezvoltarea sănătoasă a tinerilor prin înot, dar în același timp trebuie să vedem și realitățile economice ale problemelor”, adaugă primarul Mircea Hava.

Publicitate

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Coliziune între două autovehicule, în urma unei neacordări de prioritate

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: Coliziune între două autovehicule, în urma unei neacordări de prioritate

Un accident rutier a avut loc luni, 27 septembrie, în jurul orei 15.00, în centrul Municipiului Alba Iulia.

Din primele informații este vorba despre coliziunea a două autoturisme, în centrul giratoriu din zona Mercur City Center.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc în urma unei neacordări de prioritate.

Revenim cu amănunte.

Citește mai mult

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la ISU Alba: Post de Consilier Juridic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Publicat

în

ANGAJĂRI la ISU Alba: Post de Consilier Juridic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba organizează concurs prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant de Ofiţer Specialist I – Consilier juridic, specialitatea „Drept”. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este de a citi cu foarte mare atenție anunțul și de a transmite toate documentele necesare(menționate în anunț), în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până cel tarziu 08.10.2021, ora 15.00.

Electrica Furnizare Discount
IMPORTANT

Precizăm faptul că în perioada imediat următoare vor fii scoase la concurs și alte posturi prin încadrare directă la nivelul ISU Alba, de aceea avem rugămintea de a urmări zilnic pagina noastră de Facebook cât și site-ul nostru www.isualba.ro.

Mai multe detalii legate de desfășurarea și organizarea concursului le găsiți accesând urmatoarele linkuri:

IGSU: https://bit.ly/3usMLvP.

Anunț: https://www.igsu.ro/Resources/DU/Anunturi/1632735293470.pdf

Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| Operațiune INEDITĂ a pompierilor din Aiud: O pisică, blocată într-un brad, SALVATĂ cu autoscara. A fost adoptată de salvatori

Publicat

în

Operațiune INEDITĂ a pompierilor din Aiud: O pisică, blocată într-un brad, SALVATĂ cu autoscara. A fost adoptată de salvatori

Pompierii din municipiul Aiud au avut parte de o misiune inedită, aceștia salvând o pisică blocată într-un brad.

UPDATE: Pisica salvată a fost dusă la Detașamentul de pompieri Aiud și ,,adoptată” de către salvatorii săi.

Electrica Furnizare Discount

Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat, în cursul zilei de luni, 27 septembrie, să intervină pentru salvarea unei pisici, în municipiul Aiud. La ajungerea forțelor de intervenție, pisica era blocată într-un brad.

Aceasta a fost salvată în siguranță din copacul respectiv de către pompierii militari, ajunși la fața locului cu o autospecială și o autoscară.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare