Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: 480 de arbori şi arbuşti vor fi plantaţi în această săptămână în mai multe zone din municipiu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia continuă operaţiunea de „înverzire” a municipiului cu plantarea, în această săptămână, a 480 de arbori şi arbuşti în mai multe zone.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Mihai Coşer, a explicat că vor fi amplasaţi  pe axa centrală a municipiului (în oraşul de jos) 80 de ienuperi orizontali, 200 de bucăţi de prunus pitic, şi 200 de bucăţi de cotoneaster. O parte din acest material dendrologic va fi folosit pentru crearea unor compoziţii care să mobileze giratoriul de la intrarea în oraş dinspre Cluj (intersecţia cu şoseaua ocolitoare) si scuarurile din zona.

Până la această dată s-au finalizat lucrările de plantare arbori ornamentali (120 bucăţi) în Parcul Caragiale, Lupa Capitolina – Piaţa Alessandria, Parcul Ion I.C. Brătianu, str. Basarabiei, B-dul Încoronării, str. Nicolae Bălcescu şi parcul de joacă din proximitatea Electrica”, a precizat reprezentantul municipalităţii.

Acesta a mai anunţat că în urma deciziei CNSC firma Sport Turism a fost desemnată drept câştigător pentru lotul 1 – amenajare şi întreţinere spaţii verzi (Cartier Cetate – zona Parcul Unirii – Cetatea Alba Carolina) iar după semnarea contractului pe o perioada de 4 ani, s-a emis ordinul de începere a lucrărilor şi pentru acest lot.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea