Primăria Aiud: Contracte de finanațare prin PNDL, în valoare de 11.062.255,69 lei, semnate pentru investiții în infrastructură

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Municipiul Aiud a depus în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 4 proiecte cu impact major în infrastructura municipiului.

Primul contract semnat în acest an a fost cel care permite introducerea rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, în valoare de 1.920.648,69 lei, luni fiind semnate și celelalte 3 contracte pentru următoarele obiective de investiții:

ELIT

1. Reabilitare sistem rutier și rețele de utilități strada Iazului și strada Grădinii, proiect în valoare de 4.716.581 lei. Pentru acest obiectiv de investiții a fost elaborat proiectul tehnic, urmând să fie emisă autorizația de construire și apoi contractarea lucrărilor, cu respectarea prevederilor Legii 98/2016 privind achizițiile publice

2. Modernizare sistem rutier pe străzile Stadionului, Morii și Transilvaniei, proiect în valoare de 3.584.818 lei

3. Reabilitare pod peste Valea Aiudului – strada Stadionului, proiect în valoare de 840.208 lei.

Aceste două obiective de investiții sunt în faza de Documentare și avizare a lucrărilor de intervenții, urmând să fie respectați toți pașii legali pentru începerea lucrărilor efective.

Toate obiectivele de investiții pentru care au fost semnate contractele prin PNDL sunt unele multianuale și, în mod evident, vor conduce la realizarea proiectelor propuse de către municipalitate, în scopul reabilitării, fluidizării și modernizării rețelei de infrastructură.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419