Prima ediție a concursului „Libertate prin artă”, organizată de Liceul Tehnologic Sebeș, prin Consiliul Școlar al Elevilor. Tinerii premiați la categoriile creație literară, pictură și fotografie

Prima ediție a concursului „Libertate prin artă” a fost organizată de Liceul Tehnologic Sebeș, prin Consiliul Școlar al Elevilor.

În condițiile desfășurării activităților școlare în mediul online, elevii Liceului Tehnologic Sebeș, prin Consiliul Școlar al Elevilor, au organizat o primă ediție a concursului „Libertate prin artă”, un proiect inedit menit să descopere și să stimuleze elevii talentați ai școlii.

ELIT

Concursul „Libertate prin artă” s-a desfășurat în perioada 15-29 mai și a fost structurat pe trei secțiuni: creație literară, desen/pictură și fotografie, înscrierile fiind realizate online, prin poșta electronică. Jurizarea lucrărilor a fost asigurată de câte un juriu, format din trei membri, pentru fiecare secțiune în parte, la finalul deliberărilor premiile revenind elevelor Roxana-Maria Basarabă, clasa a XII-a B (secțiunea creație literară), Ioana Petrașcu, clasa a XI-a B (secțiunea desen/pictură) și Damaris Șușu, clasa a IX-a D (secțiunea fotografie).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...