Rămâi conectat

Politică Administrație

Prim vicepreşedintele PDL, Marius Ceteraş în urma accidentului aviatic: Constantin Chiper, făcut din neica nimeni secretar de stat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peres si Ceteras02Prim vicepreşedintele biroului permanent judeţean al PDL Alba, Marius Ceteraş s-a arătat indignat de modul în care sunt propulsaţi unii, „din nimic”, în „funcţii de conducere extrem de importante”. Acesta arată cu degetul spre fostul secretar de stat din Ministerul de Interne Constantin Chiper, pe care îl consideră responsabil pentru neidentificarea la timp a celor 7 persoane care s-au prăbuşit cu avionul, în Munţii Apuseni. Marius Ceteraş a spus că astfel de exemple de politicieni sunt şi pe plan local numindu-le „vagoane politice tractate de şefii lor”.

Un no name  al politicii românești propulsat din nimic intr-o poziţie extrem de importantă şi cu o responsabilitate maximă. Consecinţele sunt un dezastru total din punct de vedere organizatoric, toate echipele care au intervenit în seara accidentului au fost ca şi o armată fără cap. De ce am dat acest exemplu fiind că e un exemplu mult prea comun în politica românească. Constantin Chiper e exemplul unui vagon politic tractat de o locomotivă politică care l-a făcut din neica nimeni secretar de stat. Este una din lecțiile din care toți avem de învățat. Avem de învățat și noi, cei din clasa politică. Avem şi pe plan local destule exemple de astfel de vagoane politice care, tractați de șefii lor de partide s-au trezit dintr-o dată în diverse comisii de administrații sau privatizare, plătite cu miliarde de lei vechi”, a spus Marius Ceteraş.

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri că secretarul de stat din Ministerul de Interne Constantin Chiper va fi demis şi va cere înlocuirea directorului general şi a directorului de operaţiuni ROMATSA, dar şi a şefului STS, pentru deficienţe inacceptabile în cazul accidentului din Cluj.

Senatorul Alexandru Pereş transmite condoleanţe familiilor îndurerate şi aşteaptă ca instituţiile statului să găsească vinovaţii.

Ne alăturăm celor care plâng decesul celor două persoane, domnişoarei rezident Aurelia Ion si a pilotului Adrian Iovan. Înainte de a fi politicieni suntem și noi oameni, iar sentimentele de solidaritate sunt comune. Dorim însănătoșire grabnică, celor 5 persoane care au supravieţuit accidentului. Mulțumim cetățenilor din comuna Horea pentru că au participat din propria inițiativă și felicitări celor trei conjudețeni din comuna Horea pentru că au ajuns primii la locul faptei.  Considerăm că este nevoie de o analiză la sânge a autorităților pentru a vedea cine a greşit de s-a ajuns atât de târziu”, a spus senatorul Alexandru Pereş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea