Rămâi conectat

Politică Administrație

Prezență RECORD într-o comună din județul Alba. La ora 13:30, aceasta a fost de peste 65%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea mai mică comună din județul Alba, Ceru-Băcăinți, a înregistrat în această după-masă un nou record în ceea ce privește prezența la vot, de 65,58%.

Cel mai probabil, în localitate sunt mulți ”flotanți” care și-au luat viza de Ceru-Băcainți, încântați de frumusețile zonei.

Până în acest moment, 141 de oameni și-au exercitat dreptul la vot în localitatea respectivă, ei reprezentând astfel peste jumătate din totalul populației apte de a alege.

De asemenea, 95 de persoane se află pe listele permanente și complementare, 40 pe cele suplimentare și alți 6 cetățeni au apelat la urna mobilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea