Rămâi conectat

Ştirea zilei

Previziuni meteo pentru sărbători: Când și unde ne putem aștepta la zăpadă

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Previziuni meteo pentru sărbători: Când și unde ne putem aștepta la zăpadă

Meteorologii ANM au dezvăluit previziunile pentru vremea de Crăciun și Revelion, oferind indicii despre locurile în care se așteaptă să cadă zăpadă în această perioadă festivă.

Conform specialiștilor, perspectivele pentru un Crăciun cu ninsoare abundentă sunt reduse, cu șanse mai mari în zona montană. Directorul ANM, Florinela Georgescu, a menționat că incertitudinea este mai ridicată pentru zonele mai joase, dar șansele de a avea un strat consistent de zăpadă cresc în regiunile montane.

Meteorologul a subliniat că iarna se va manifesta mai pregnant în a doua jumătate a sezonului, mai ales după luna ianuarie. Se anticipează fenomene mai severe și, ținând cont de sezoanele anterioare, cele mai mari cantități de zăpadă sunt probabile în a doua parte a iernii.

Pentru locuitorii din București, perspectivele pentru un Crăciun alb nu sunt foarte mari, conform estimărilor de la Accuweather. Ninsoarea se așteaptă abia la începutul anului viitor în Capitală. Cu toate acestea, temperaturile vor coborî spre 0 grade Celsius în noaptea de Crăciun, oferind un sentiment al sărbătorilor copilăriei, când zăpada și frigul erau parte integrantă a atmosferei festive.

În ceea ce privește minivacanța de 1 decembrie, meteorologii ANM prevăd temperaturi medii apropiate de cele specifice acestei perioade, cu regim pluviometric apropiat de normal în întreaga țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea” Gabriel Pantea, un tânăr din Alba Iulia, luptă pentru viața și sănătatea mamei sale, diagnosticată cu leucemie. Băiatul a lansat un apel de donare de sânge pe rețeaua de socializare Facebook și-i roagă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare