Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Preşedintele Traian Băsescu se gândeşte să facă plângere penală împotriva lui Ponta pentru corupţie şi abuz în serviciu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BasescuPreşedintele Traian Băsescu a spus că „nu este departe ziua” în care va face plângere penală împotriva premierului, pentru corupţie şi abuz în serviciu şi a cerut deja unui grup de jurişti să vadă dacă şeful Guvernului poate răspunde în faţa legii.

„Guvernul funcţionează cu miniştri care şi-au depus demisia. Este un nou abuz de tipul Victor Viorel Ponta, plagiator, el are Monitorul Oficial, nu publică revocarea miniştrilor care au demisionat. Suntem iar în stilul de a guverna neconstituţional al lui Victor Viorel Ponta, el crede că şi Guvernul funcţionează ca doctoratele. Face o mare greşeală domnul prim-ministru. Trebuia să fie nişte miniştri interimari, dintre membrii Cabinetului”, a spus preşedintele pentru B1 TV.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta nu exclude varianta unei plângeri penale pentru corupţie şi abuz în serviciu.

„Foarte posibil să fac plângere penală împotriva lui Ponta pentru corupţie şi pentru abuz în serviciu pentru decizii ale Guvernului, decizii personale, minciună, să vedem dacă un astfel de premier poate răspunde în faţa legii sau nu”, a spus Traian Băsescu, citat de B1 TV.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea