Președintele PSD, Liviu Dragnea: Voi susţine ca poliţiştilor să li se plătească orele suplimentare, nu să fie compensate cu timp liber

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, 5 martie, că va susţine în Parlament ca lucrătorilor MAI să li se plătească orele suplimentare, nu să fie compensate cu timp liber.

Am avut o discuţie şi cu doamna Carmen Dan şi cu doamna Olguţa Vasilescu şi cu domnul Solomon de la Comisia de muncă despre orele suplimentare ale lucrătorilor din Ministerul de Interne. Tot timpul când sunt probleme de orice natură, situaţii de urgenţă, lucrătorii MAI sunt în teren. În tot sistemul bugetar orele suplimentare se compensează cu libere, în MAI este un deficit de personal de peste 20.000 de persoane, ceea ce face imposibilă, după părerea mea, posibilitatea ca orele suplimentare să fie compensate cu timp liber, pentru că nu ar avea cine să-i înlocuiască„, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

USR - Alegeri parlamentare 2020

El a spus că va susţine în Parlament să se facă o excepţie pentru poliţişti, menţionând că şi jandarmii trebuie să primească un spor de 10%.

„Atunci cred că trebuie făcută o excepţie şi voi susţine asta în Parlament pentru lucrătorii MAI, să li se plătească orele suplimentare, nu să fie compensate cu timp liber. De asemenea, trebuie făcut un echilibru între jandarmi şi poliţişti şi cred că şi jandarmii ar trebui să primească acest spor de 10%”, a adăugat Dragnea.

sursa: agerpres

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Titirca inima rea 6 martie 2018 at 4:09

Sa ne traiti boss; tu esti ca mama tuturor ranitilor; mare om, mare caracter!

Comentariile sunt oprite