Președintele PMP Alba, Clement Negruț: Nu există varianta să nu trecem pragul electoral. Semnele sunt foarte bune și la noi în județ

Paul Voicu - Primar 2020

Președintele PMP Alba, Clement Negruț este optimist după exit poll-ul de la ora 21.00 și este convins că PMP-ul va trece pragul electoral, semnele fiind foarte bune și în județul Alba, unde partidul a trecut în secții din două localități de 5%, respectiv 10,7%.

„Este un rezultat care ne mulțumește, am muncit mult pentru scorul acesta. Noi sperăm că va fi un rezultat mai bun după ce vom avea numărul total de voturi, după ce vin și cele din diasporă.  Eu cred că ne apropiem de 6% și sunt foarte bucuros că ne vin deja și primele secții din judet.

ELIT

La Ciugud, am trecut binișor de 5% în două secții și la Mihalț avem încă două secții cu 10,7%. Deci semnele sunt foarte bune și la noi în județ. Este rezultatul muncii noatre de 30 de zile în campanie.

Mihail David - 2020

Nici nu ne gândim că nu vom face scorul, mai ales că toate casele de sondaj ne dau cu scoruri de peste 5,3%. Astfel, nu există varianta să nu trecem pragul electoral”, a declarat Negruț.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...