Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președintele Klaus Iohannis a anunțat PRELUNGIREA stării de alertă cu 30 de zile: Nu vor fi impuse noi restricții, dar nici măsuri de relaxare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis a făcut primele declarații după ședința de la Palatul Cotroceni, în care s-au discutat măsurile necesare pentru perioada următoare în contextul epidemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile. Nu vor fi impuse noi restricții, dar nici măsuri de relaxare.

”Se vor păstra doar restricțiile care sunt acum în vigoare, deci nu se prevede acum introducerea de noi restricții, dar nici nu putem introduce noi relaxări.

Dorim să continuăm măsurile care duc la revigorarea economiei, nu dorim să luăm măsuri care să inhibe economia. Și tot în legătură cu revigorea economică este și discuția pe care o voi avea vineri și sâmbătă, la Bruxelles. Eu mă voi lupta ca România să obțină cât mai mulți bani pentru revigorarea economică. Ăsta va fi obiectivul meu și al colegilor mei.”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea